and....


Lyckan finner inga gränser.

never ment the things I said to make you cry can I say I'm sorry?


Dagens McFly: Too Close for Comfort (från 2005)
Updatera gymkort och shoppa. sounds good?

Night Dan and Brucey, you made me smilewe ran past strawberry fields and smelt the summetimeNi skall få lära känna våra grabbar. Lägger ut en McFly låt om dagen. Blandar urgammla med brand new ones. Enjoy.


Dagens: No Worries


we so cool


don't touch me I'm hungoverjahaaaaa

PMS. så det är därför jag bölar för allt idag. mmokej.

bbq

Grillade bakom huset. Rosévin, spett, steakhouse fries och tzatziki.
Doug n Harry came around for a quick chat
okej vänta

Inatt drömde jag att jag gick runt med en flaska rosé och söp medan jag försökte prata med folk som inte ville ha med mig att göra. I förrgår drömde jag att mitt ex var uteliggare och ringde mig och ville ha pengar hela tiden. I England drömde jag på hotell nr 1 att någon försökte störta vårt rum, och i hotel nr 2 att jag var i fel rum och inte fattade varför.

Whats the deal people?


Häj

Morning! Raka ben, sola. See you lataawwr!

25/6-2009


it started out as a feeling, which then turned into a hope


Vackra ting är påväg hit, vackra ting är även planerade. Vi lider dock av en tung post-gig depression, men den var väntad och hanteras på bästa sätt. Tänker på Malin och co som campar för Dalby Forest ikväll, önskar av hela mitt hjärta att vi kunnat vara där, men jag medverkar på avstånd. Nästa år skall vi inta nästa arena turné och det med storm, 3 datum skall vi avklara och återigen få lycko-blåmärken i magen av barriären. yes box. förmodligen lever jag i england at that time, spanat på olika dagmattar och hunddagis och vissa ser urmysiga ut. Vet inte riktigt hur mkt man skulle behöva ett sådant ställe, men det känns bra att vara förberedd när det gäller en storstad dom London. In-house pet-sitting verkar vara stort där, något jag skulle kunna vara öppen för om man utvecklar en nära relation med personen i fråga.

Wellsi well. Nu ska vi äta Start och mysa in oss i alla våra planer. Night night sötvärld


vagabond.

En grupp med 5 härliga killar agerade support act för McFly på forest-gigen, och dom skall även supporta McFly igen i Rochester i Juli. dit ska jag.


gather around me, my loves!

VÄNNER! Hoppas ni stormtrivs i era världsdelar. David befinner sig i Laos, Martin i California, Jennie i Thailand, MCFLY i England...och matilda och bells i Västerås. Kan inte bara alla sammlas här runt mig? Grouphug, me thinks!!


vad som fick följa med hem från England.


and my tired radio keeps playing tired songs

Det är sent och jag är trött. Jag är glad och jag är trött. Jag är bränd. Och jag är trött. England lever kvar i mitt sinne, får mig att le emellanåt. Tillochmed dom hemska minnena från insläppet får mig att le. Fyfan vad vi var bra. Lyckligast är vi med barriären i magen och McFly framför. Danny Jones showar och Fletcher kör sitt brillianta race. Harry och Doug flörtar och vi kan bara må bra. Så jävla bra. Snart åker vi igen, på obestämd dag, och skall låta front row ge våra liv mening.
För det är där vi mår som allra bäst.

Nu skall jag le mig själv till sömns. Night^ Våra älskade matilda och bells vid barriers. saknar er så jag spricker. ni är mcfly för mig.


McFly live Sherwood Pines 20/6-2009

Förbandet Vagabond, söta pojkar.


McFly

Dan posing for my cam. my hands SLIGHTLY shaky.oh my holy crap that man is gorgeous
ÄGANDE KILLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The world's most amazing drummer

Dan and his wipesTomalom

The Fletcher-Jones Flonsey duoDougie
Harry flirting with doug during All About YouWe consider this to be an unofficial proposal. yes?
That's all for now folks!


Later!

London/Camping för Shewood 2009

Innan avgång l 04.30 hos mig, pigga som fan

På planet, jag var sämst på hänga gubbe
På plats i London, incheckade på hotellet och tar en shopping-lunchpaus på en underbar italiensk resturang bakom Oxford Street.Vattenflaskan ser ut som en rysk vodkaflaska.
Restaurangen hade den sjukaste toaletten. seriöst.

Påväg till hotellet efter 7 timmars hardcore shopping.

 dagen efter, duchade och redo för en sväng på crawfrord street innan bussen mot Mansfield/Nottingham

Vi hittade var vi skall bo sen. Hyde Park Mansion på Transept Street. no doubt.
På Crawford Street hittade vi en Hästens affär och en svensk resturang. Vi letade egentligen efter den svenska affären Totally Swedish som säljer oändligt med svensk mat etc, för jag hade mega cravings efter ballerina kex, men vi fann den icke. attans.Kedjedrack coffee frappuccinos i pinsamt kopiösa mängder.
Väntar på Matilda och Bells på Mansfield busstation
Töserna anlände, vi väntar på taxi till sherwood pines.
Vi anlände till sherwood pines forest park och taxi chauffören undrade om vi inte var kloka i huvudet som skulle av där kl 21.30, vi fick lura både honom och en parkvakt att vi skulle möta upp vänner där. Vi kånkade på våra feta resväskor som sulle checkas in dagen efter ända ner till koncertområdet där vi fick syn på en till parkvakt och kutade från honom ner för en grusväg. Sjukt patetiskt med tanke på att våra väskor låt som fan och han faktiskt såg oss. vi är så sämst. Sen när vi insåg att han faktiskt sett oss och stod uppe vid vägen och kollade på oss vände vi och gick dit. Han visade sig bara vara orolig för oss och vi förklarade att vi skulle vänta på ett gig och han visade oss bort till platsen där man skulle köa och allt. Fruktansvärt sjysst!! Han var superorolig över att vi inte hade tält, ficklampor eller nått och hämtade sin vaktkollega, en gammal gubbe. Vi tänkte nääää fanfanfan han kommer köra bort oss. Men han var supertrevlig och gav oss ett stot partytält att sova i, visade os var rörelsedetektor-lamporna satt och sa att vi kunde få te på morgonen. Dom var helt underbara!
Här satt vi och drack vindrinkar och skrev nr 1,2,3,4 på våra händer (könummrena, alla vill ju ha nr 1 på sin hand, därför fick vi alla nr 1-4).

Inne i partytältet, lekte lekar, drack vin å käkade chips.

På morgonen kom en skogsvakt och gav oss te.
ca 07.30, bäddat in oss i våra sovsäckar och väntar på resten av gänget. I bakgrunden ser ni mushroom village. charmig lekplats.
Här campade vi. finfint.
Resten av gänget anlände, inklusive ett par vilsna brudar som kommit kl 05.00 på morgonen efter oss men lagt sig nån helt annan stans ungefär en kilometer bort. fjortisar är allt bra söta ibland. pantade brudar.

Vi lekte.
Och firade midsommar. Engelsmännen tyckte vi var halv-cp som hade kvistar på huvudet och sjöng skumma sånger och dansade runt ett träd, och filmade massa.

Matilda i Malins fina sovsäcks-overall.
Runt 08.00 på koncertdagen la vi oss och köade i rätt ordning vid grindarna. Här ser ni sträckan vi rusade till scenen senare på kvällen under det hemska insläppet.

Frammåt eftermiddagen, inte långt till insläpp. kön växte sig lång.
Sherwood pines hade en koncert dagen innan oss, där folk vid insläpp gick lugnt och stilla med sina picknick korgar... Dom antog nog att McFly giget skulle bli likadant... stackars.... Dom hade aldrig gjort ett mcfly gig förut och hade ingen aning om vad dom hade framför sig. När security anlände på morgone och såg campingkön stelnade dom till och mummlade nått om förstärkning. Senare precis innan insläppet så försökte vi prata med vakterna som skulle öppna grindarna längst upp (en grind längst upp, med en liten grusväg ner mot biljett-rivet, sen lång  springtur över fältet bort mot scenen) och övertala dom om att vi nog är lite bättre medvetna om hur det kommer gå till när dörrarna öppnas och försöte verkligen få dom att inse att dom måste släppa in oss första 30 i grupper om typ 10 för annars kommer folk skada sig rejält. Dom tog oss absolut inte på allvar för 5 öre. När grindarna öppnades hade dom placerat ut ett par security snubbar som skulle agera som en mur för att få oss att gå ner på grusvägen mot biljetterna, dom hade även satt ut poliser i kanten. När dom öppnade släppte dom olyckligtvis alla på en gång och vakterna fick oss första att gå en bit, med resten av folket som en skenande buffelhjord bakom, vilket resulterade i total kaos och vakterna  blev hlt och hållet ned sprungna och fick kasta sig åt sidan typ. Massor av folk om plötsligt före oss pga detta och hysterin var total. Nere vid biljetterna vad det ännu mera kaos oh när vi äntligen fått dom rivna så stod där security utspridda på fältet för att ta tag i folk som sprang. Var som ett TVspel där man fick finta dom och springa sicksack, helt förfärligt. Jag sprang fortare än jag nånsin sprungit och sprang förbi så fruktansvärt mkt folk, med Kajsa tätt bakom mig. Det var utan tvekan det absolut hemskaste jag varit med om i mitt liv. Vi fick plats vid barrier rakt framför Danny med 2 steg åt vänster, våra drömplatser och var saliga av lycka hela kvällen. Matilda och Bella fick platser mellan Danny och Dougie och Malin och co fick platserna rakt framför Tom som dom velat. En mardrömsstart på en alldeles underbar koncert.

Bilderna från giget i nästa inlägg!

Later!

tack. tack så mycket. i feel the love.


Freedom FREEEDOOOOOOM (8)

tjo.

sista dagen jobbad innan 9 dagars semester och London baby! Vem skall shoppa tills hon bokstavligen kräker? vem skall hoppa upp och ner och skrika William tusen ggr utanför BH-palace? vem skall dricka starbucks tills det rinner ut genom naveln? vem skall till sherwood skogen? VEM SKA SE MCFLY LIVE IGEN?!!

ööhh?

love you loads and loads my little freakshow
Sarkasm i särklass

"Han tuggade på jättebullen och studerade tre tonåringar
som skrattade hysteriskt vid bordet bakom, sedan dem som
var ett par år äldre och pratade för högt i soffan intill,
caféer såg ut så nuförtiden,
kids som luktade på låtsaskaffe med italienska namn
och innehöll vispad varm mjölk
"

- Evert Grens

fajnalliii


Okej, varje gång vi drar till London och segar runt på Kastrup dregglar vi på jelly beansen men aldrig pallat köpa. Nu har vi dock 80 danska kronor som vi måste bränna på bål, och vi ska köpa jellybellys för hela slanten. sockervadd, chockladpudding, cappuccino, strawberry daiquiri och  piña colada ska jag trycka ner i min SÄCK med jelly beans. Fan kajsa nu har vi frullen räddad. 3 dagar kvar, come on!!!'
hej. vadå?


blaaalaa

HAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA jag stinker. men vem fan orkar duscha.

JAG HAR FAKTISKT SOMMARLOV.

sugen på humor?

Då ska du få höra:

Vi åker till England om 4 dagar, och om 7 dagar ser vi McFly live i Sherwood. Vi köpte biljetterna i början av Januari och fick snabbt veta att dom inte skickas utomlands. helvete. Vi adressändrade dom som tur var till Kajsas kompis kompis som bor i England, som i sin tur skulle skicka dom till oss. Tiden gick och biljetterna kom aldrig. Vi började fundera på att köpa nya. England-snubben sa att han skulle skicka dom snart hela tiden men dom kom aldrig. Till sist köpte vi nya via ticketmaster och skrev in Matildas väns adress ist, hon skall också på koncerten, perfa tyckte vi och var dö nöjda. NÄHEPP, vi fick förrgår reda på att man bara kan skriva in adressen som hör till ens betalkort och fick halvpanik. igen.
Jag försökte hitta en mail till ticketmaster, vilket inte ens existerar. HUR DÅLIGT? Jag letade en hel dag efter svar på frågor, mailadresser, nått som kunde hjälpa oss att lösa det. Igår letade jag efter ett telefornummer i över en timme och när jag hittade det fick jag inte tag på dom på halva dagen! Tjohejj, välkommen hysterisk panik. Det var då 8 dagar, inklusive en helg där emellan såklart, till concerten och det började bli stressigt så inuta. När det 58796e försöket att få tag på customer service på telefon fick jag helt enkelt köpa nya biljetter från sidan vi köpte på från början, där vi visste att man kunde skriva in andra adresser. Efter typ 10 mail fram och tillbax med dom, så fick jag veta att jag 100% säkert kunde skriva in en annan adress, att biljetterna skulle postas med first class mail medesamma MEN att dom inte kunde garantera att biljetterna skulle hinna fram till att hon som skulle ta emot dom begav sig hemmifrån för att själv åka ner till Sherwood. nänä men jaha ja mm ok. Mailar box office i Sherwood där man kan hämta ut sina biljetter istället om man vill och frågade när dom öppnade, och fick svaret att dom skulle öppna 18.00 samma dag som concerten. men vaihelvete. det är samma tid som insläppet är. shitpommesfrittes. mailade biljettsidan igen och sa att jag väl får ta risken att skicka dom till tjejen i England som kanske inte skulle hinna få dom innan hon åker. och hoppas på det bästa. mina nerver låg vid denna tidpunkten utsmetade döda på golvet. Bröt ihop och grät i sisådär en timma i ren panik. Va fan gör man? Jahapp. Bara till att släppa det och hoppas. Gick som en zombie till affären. Hem igen. Regnade ute. Härligt. Biljetterna kanske inte hinner fram. Tog en latte. Jaha. Ringde Kajsa för att berätta dramat, och hon yttrar orden: "Dom första biljetterna vi köpte har skickats från Idas kompis, Ida har dom hemma nu"....

freshly squeezed


Så härligt operfekt.


cpcpcpcpcpcppcpcpcdröm

Drömde att vi såg McFly på nån konstig koncert där dom var i och på burar och lådor i ett rum.. Sen dagen efter gick jag tillbax dit, mötte upp Mr Danny Jones (som såg ut som han gjorde i Australien -08) och tog en sväng på stan. Vi kollade på HM och sånt, snackade om den sjuka spelningen, gick längst havet och höll om varandra och sen tog en runda i Västra Hamnen. HUR JÄVLA MYCKET VILLE MAN INTE VAKNA ELLER?!

Orkar inte.

@babel thursday night

Var på Babel med Sara i torsdags och det var ju allt annat än normalt. Hängde med kinesiska amerikaner från texas, dansade och kände oss döläckra på scenen, hamnade säkert på 599 vimmelbilder (osugen), drack säkert upp all akohol på stället och hängde vid timbuktus DJbås gick och la oss typ halv 7 fastän stället stängde 3 (HUR?!) aääääe.

kajsas graduation day


Släkt från hela det gurkformade landet hade vallfärdat till det smygdanska landskapet för systers student. Nej alltså, allvarligt nu. Med undantag för typ 3 pers så fanns HELA släkten på plats, och då snackar vi en jävla massa folk då vi har dubbletter av alla då ingifta/omgifta/etc bonus-släktingar är lika betydelsefulla som resten.


Dagen innan:

Lill-kusse Edwin var orimligt stolt över sin babyrosa klubba.


Vi bakade GI-slimfit-bantnings-kalorsnål kakainlevelsen för denne var oändlig. när det bakas har familjen Hild fokus.
The big day:

syster fick strålande sol och värme hela dagen, utom just under utsläppet. och i var inte bittra.


Snart dax att gå, pillerier med klänning.
Resten satte ugång med mat-fix, styling och diverse förberedelser.
Lillebror och jag tog mest egobilder.
Sen sprang hon ut den lille skiten. Filmade hennes utspring men har ej lagt ut på youtube än.kajsa kör prinsess-vinket. älskar att hennes namn e de enda inrutade he he.


på plats hemma hos pappa & co, Edde fick tag på en visp med grädde och var nöjd i 2 timmar efteråt


Han fick även hjälpa kajsa at öppna paket. var nog mest han som öppnade..


Ölspelet fram tills utgången på Tegnérs. hejhopp!

back in the days.

La systers studentsmink, och hon är nu påväg ut i solen med hela dagens firande framför sig. Hela säkten är på plats och det kommer bli en underbar dag.

Hittade tusen gamla bilder i datorn ha ha ha. humor!


haha! wuhu


tomorrow.

Imorgon tar älsklingssyster studenten. Igår satt hon i en vagn på Tismetorp i Småland. 
singing in the rain.

Vi ligger och segar. Trötta som fan.
Efter jobb igår, som på beställning, öppnade sig himmlen och allt vatten i hela världen hade tydligen sammlats strategiskt för att tömmas rakt på oss. Vi är dom enda på jobb som cyklar dit och det var belöningen man fick. Tjohejj! Men vi är inte bittra, vi får motion och dom får celluliter. Bra så.


morgonmys
Nähe, nu syns de ju inte ens att jag är nerdränkt. Meniallafall.

Nu ska vi ut och flänga!

Later!

Love is.


kanal 5 nu guys!

Nu är våra grabbar på tv, "the F Word" på Kanal 5, spana in dom när dom lagar mat med Ramsey.on stage.
this womans work.

Fann den på Hibbs blogg. Det mäktigaste på mkt länge. Vad han kan göra med sin röst, hans ögon..


updates
cravings efter drinkar. kanske mest att blanda dom. but still. skall uppdatera mitt förråd snart. then there's gonna be cosmos all over.

idag
jobb
tvätt
shopping
preparations för systers student.

Later!

perfection I might say.


evening entertainment.
tourist in my own town.

Varit iväg med vovven runt hela Malmö idag. Alldeles alldeles underbart.


Sprang rundor på RibbanTog en runda innåt stan. Änderna kör på over-population. Här är la familia på väg över gatan, lugna som filbunkar.


Gick bort mot fiskebodarna. I dom gammla delarna av Malmö glömmer man bort tid och rum. Alledels underbart.
Vandrade bort mot Malmö Museum
Baggar på kullen vid museet... charmtroll.


Min skola
Om jag planerat bo i Sverige hela livet är det på denna gatan i gammla stan jag hade bosatt mig. Helt fantastiskt vacker.


true love never ends.McFly live in Wembley nov 2008


words of love she whispered softly

Vi har vaknat. Vi är lediga. Nu ska vi gilla läget och slösa bort underbara timmar med underbara tankar.

read my body language.
Radarparet från The Hills gör "musik" numera. Apparently. En hyffsad club-låt där musiken fullkomligt dränker Heidis röst, kanske för att det skall undvikas att märkas att hon inte är en sångerska egentligen. Är det bara jag som dessutom tycker att Spencers röst faktiskt låter ganska behaglig i sin lilla guest rap-bit?... oh dear...

Camping for McFly: London & Southend 2009

London november 2008McFly live in Bournemouth 15/11-2008


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0