underbart

En helg och 2 hetsiga tjejer. Levt i en mysig bubbla hela helgen fylld med gos, party, VFC och hets. Sena nätter fyllda av hysteriskt asgarv och 200 screen caps TC's got the spirit fingers, mys med släktingar och firande av älskade David Lei Brandts födelsedag. Sen spricker bubblan och man sitter på ett kallt stressigt tåg tillbaka till verkligheten där inget är som det borde. Det borde vara som denna helgen, alltid. Spelar ingen roll att jag sov 45 minuter innan jag skulle åka hem, tiden som fanns kunde helt enkelt inte sovas bort, för snart är du tusen mil och tusen år bort. Fyfan vilken bra helg, saker hände som inte ska kunna ske och jag hade utan tvekan flyttat in i deras städskrubb vilken dag som hellst. Pluttungen skall befinna sig på andra sidan jorden en månad och jag kommer flippa ur av att inte kunna nå henne ordentligt på så lång tid. Men hon kommer leva loppan. Älskar dig tösen.

Tack till Drew som bara är så jävla underbar och tack till Thomas som får oss att le. Tack Tack till VFC som alltid bjuder på sig själva. Ni är en klass för sig. Älskar er.


Forever.

promoting the T.Fissle

lägesrapport: västerås

Okej så på tåget igår fick jag en smärre chock. Gick upp vid 04.00 samma morgon, packade lite och skrev till Drew på twitter, vfc-gtabbarna är ungefär dom enda som tweetar kl 4 på morgonen då det är motsvarande eftermiddag i L.A. När jag satt på tåget loggade jag in på Twitter igen vid 06.00 i brist på annat att göra och håll på att sätta i halsen och svimma. Ser 2 st privata meddelanden från Drew där han förklarar att han kommer till Sverige i januari. hets hets hets andas lugnt svimma inte oj oj. ville bara ställa mig upp och vråla rakt ut. Detta är en sån sak som inte händer, som inte alls skulle kunna ske i världshistorien. Han hade gått in på min profil, sett att jag var svensk och skrivit och förklarat sina planer, helt jävla sjukt.

Drew Ryan Scott är en av dom absolut mest talangfulla personerna jag varit med om. Han har en enorm humor, självdistans och bryr sig inte över huvudtaget om andras åsikter. Och denna underbara varelse kommer hit innom ett par veckor...

Dream come true, all I'm saying.

Varsity Fanclub var från början en grupp Matilda och jag gjorde narr av och rejected ganska hårt, men efter ett antal videos med galenskaper och akustiska uppträdanden framgick deras underbara personligheter och talang och åsikterna om dom förändrades. Helt underbara grabbar.

Längtar som en dåre till Januari då vi får träffa vår älskade Drew.
OKEJ! så min kväll i Västerås var great! Matilda mötte mig vid tåget och vi hetsade ihjäl oss över Drews meddelanden, åkte hem och vilade lite och drog sen in till stan och inhandlade diverse alkoholdrycker. På kvällen kom Bella över och vi drog till Pluto...kanske... haha! Herrejesus vilken kväll. Minnesluckorna börjar ungefär på bussen dit och jag kom knappt in, vakten frågade hur mkt jag druckit "2 öl!" kvittrade jag glatt när jag egentligen druckit 5 cider typ. Det gjorde ju inte saken bättre att vi sen shottade när vi kom in...
Efter tjugotusenfemhundra rundor runt runt runt på Pluto så gick vi till mcdonalds där Bella beställde på engelska av nån skum anleding.. sen yrade vi rundor och åkte hem. Great night!

Idag har vi hetsat hela dagen. basically.I'm on a train

I'm on a train yupp. Kissnödig som satan men snubben bredvid sover typ och jag skulle ju absolut boka fönsterplatser!! Jag råkade även hamna i en tyst kupé där man "bara får prata med små bokstäver", en mening som lät "rulla runt på marken å dö av skratt"-roligt kl 05.30. Jag hade ju planerat in en allsång med Mcfly's Corrupted lagom tills vi rullade in i Hässleholm runt 06.00 men nähä. Dom kanske anade vad som komma skulle och satte mig här. Undra var jag är nu? Inte den blekaste aning. Mår inte så vidare bra av att åka åt motsatt håll från England, men när Matilda och bells väntar så åker jag med glädje. (aww nu la sig snubben i fosterställning nästan. så sött). Jag sov inte en endaste blund inatt då min vovve ville leka hela havet stormar med mammas vovvar och beslutade sig för att alla i hushållet definitivt skulle medverka aktivt. Jag borde va trött nu men fick ett par medelanden som fick pulsen att rusa. Matilda, de e fan tur att jag e påväg till dej nu alltså!

Later!


wopsaaay

HAHAAHAH ja Matilda det var Mika, jag visste det men min hjärna ville tydligen skriva JB av nån utomjordisk anledning, och dessa X Factor snubbar heter likadant allihopa juuuu! jamie, joe, john&edward..j j j j...


ljudfiler

Okidoki Sara, du lägger in ett youtubeklipp som vanligt i HTML funktionen här i inlägget. (Vet du hur man lägger in youtube klipp? Om inte så kopierar texten i bädda in/embedded, beroende på om du har youtube på svenska eller engelska och klickar på HTML uppe i verktygsfältet och klistrar in texten där). Sen ändrar du till "25" i height, som på bilden:

åsså tadaaa!


home made twix?Hur ser detta ut i era ögon? Hemmagjorda Twix-bars. Dreggla inte ner mattan för mkt för receptet är 3 kilometer långt och har ungefär sjutusenfemhundraåttionio ingredienser. Om ni mot förmodan skulle ha ett år eller 2 att avvara, så finns receptet här


you need a friend, I'll be aroundcoulrophobia


that's that

Charu och jag pratar om crazy friends draining us from energy och James Bourne slår på Twitcamen innan han ens vaknat och är fortfarande i extas sedan den framgångsrika live chatten igårkväll, även om varannan kommentar löd "Jaimeses, comes to braziliaaa", "jaimze say Hi to Braziiil". James spelar fina melodier live för oss och brasilien verkar inte det minsta tacksamma för hans akustiska magi och fortsätter göra reklam för sitt land och ber honom säga en massa skumma saker på portugisiska. Dom fortsätter sitt promotion uppdrag även när James lämnar datorn och spelar piano med ryggen emot. När han sedan blir imponerad över alla olika nationaliteter som gått med i chatten hälsar han Hej till ett par stycken och sedan till Brasilien och hela nationen jublar och låter oss veta hur överlägset bäst dom är, för att sedan gå tillbax till "Say Hi to Braziiiil!!" som om hela landet lider av minnesförlust. Annars? Malmö street style fotar en söt flicka på gatan medan nyfikna åskådare sammlas bredvid, jag låser upp cykeln och åker hem.

"åke hur e de me frun, har hon fortf herpes?"

that thing you got behind you is amaaazinghar nytt jobb på gång!!


direkt från London

Vår alldeles egna Matilda rapporterar flitigt från sitt kändis-safari i England. På Jonas Brothers koncerter VA!?? NÄÄ Mika va de ju, det visste jag ju! va fick ja JB ifån!? där frugan sitter på nästan första parkett trillar hon in i Dougie Poynter och Cein McGillicuddy, vid X Factor huset spanade hon in John and Edward "som pekade och gjorde tummen upp åt hennes svenska flagga" och tog bild med lilla Jamie Lloyd och Joe. Zac Efron passed by i all sin sexighet i Soho men stannade inte för bilder, Claire Danes likaså och nu sitter damen och väntar på att få ta sig ett snack med Jonas Brothers uppe på deras hotell.

But what's new?


.

Jag tvättade massa idag, inklusive sängkläderna och vad gör hundjäveln? JO han kisssar i sängen! HAN ÄR FÖRFAN INGEN VALP LÄNGRE Å HAN HAR REDAN VARIT UTE. JÄVLA IDIOTHELVETE. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!


börjar gråta. börjar på allvar gråta.


skjut mig. bara gör det.

Varför åkte jag inte med till England endå? Varför stannade jag hemma? Vad fan gör jag här? Vad i helvete vill mitt liv? Ikväll sprang Matilda in i Dougs och Cein. Bella och jag gråter av oändlig irritation och smärta borta i Sweden för att vi inte åkte med. Så går det när man tar fruktansvärt dåliga beslut. Hädanefter skall jag göra allt jag känner för utan att tänka på konsekvenserna. Punkt Slut. Hejdå. Dö.

Modigt.

Bokade äntligen tandläkartid. Tog mig en månad att sammla mod att ringa dit och efteråt började jag gråta. Ni får ursäkta men tandläkaren är det absolut värsta jag vet och jag började skaka bara av att ringa dit. Den 9e december är domedagen och jag skall nog be om lustgas..

Snälla snälla tandvården på Södervärn, be kind!oh shit.

another turning point, a fork stuck in the road

Oh maaan! Här är en tjej som sovit alldeles för länge. Jello-brain och spagettiben. Jobbet igår var boring....OKEJ SKITSAMMA! vem vill vet vad jag gör på jobbet seriöst?

Vi kör favvo i repris, mina 4 absolut bästa youtube musik-klipp:


Mitt allra första favoritklipp sedan jag visste vad youtube var. Mariah betydde mycket för mig under mina tonår. Ett magiskt uppträdande av Carey och Pavarotti där ballad på engelska möter opera på italienska.Ett eget klipp som filmades av Matilda under Mcfly konserten i Amsterdam i Sept 09. 2 akustiska gitarrer, en publik som sjunger allsång och vi stod knäpptysta med tårar rinnandes längst kinderna.Maffigt uppträdande av de allra största legenderna. Green Day- Good riddance (time of your life) på Woodstock. Helt fantastiskt.Intim och personlig akustiskt version av Because of you med Kelly Clarkson. Hon är helt offatbart begåvad.

pick-up line ala Drew:

we see you.
heya

Hej och hå det här med sömn har visst inte velat infinna sig på ett tag och det känns i nerverna. Planerat/sett över/funderat genom en del saker inför Maj månad då det förhoppningsvis skjuts upp stora raketer i skyn. Men visst skall det det? Detta skall vi fixa minsann. Matilda älskling åker till England ikväll så jag kommer få hetsa om diverse saker helt ensam ett tag. Om inte Bella vill hetsa om VFC med mig såklart. Ha ha ha. Jokes.

Nu skall jag dricka upp allt kaffe i hela världen och sen slå kullerbyttor till jobbet.


Och jag tycker vi är rätt färdiga med influensa-tjatet. Det börjar kännas en smula upprepande. Okej? Bra.

Love.


Mammas pojkar

"jag pussar alla på ansiktet, vi araber hälsar ju för fan så!" ha ha ha "Mammas Pojkar" bästa programmet!

Och menar folk allvar med att skriva en 20-raders kommentar? Älskling jag orkar verkligen inte läsa allt det.

Nu ska jag vara bakis.

Cheers mate!

where I stand

okej, svininfluensa/vaccin yadiyada... JAG skall inte vaccinera mig, jag har överlevt många influensor och är inte i någon som hellst riskgrupp för denna influensan heller. Jag tänker inte vaccinera bara för att inte smitta andra, för skulle jag smitta någon så innebär det att den människan inte heller vaccienrat = inte mitt fel. Vaccinera skall alla som klassas i riskgruppen göra tycker jag, resten will be fine, I promise. Den generella mänskliga kroppen tål en del stryk och har man en fullt fungerande kropp skall man inte behöva vaccinera åt höger och vänster.

Det är vad jag tycker. Ska vi sluta tjata om influensa nu eller?


lägesrapport: partysminkad kl15.00

Sitter hos mamsi igen och inhalerar kaffe på löpande band och äter frukost (åt upp gröten igårkväll som skulle varit frukosten idag. vad?) Ofrivillig fasta är inget som glädjer mig, men å andra sidan uppskattar jag heller inte att äta kyklingfilé till frulle. Tur att mr Nilsson gav mig skjuts enda fram till mammas ytterdörr, för ta tåget till Lund bara för att se Floor Filler på TV tar emot med största möjliga kraft. Iallafall.

Sara kommer till mig kl 8... jag kommer hem kl 8... därav partysmink redan, känner mig lite som en transa, men det är sällan fel? Vi skall cider ut fina glas och umgås med Bobbysen på möllan. Bob är mysig. Bob ger oss det vi vill ha. hahaha. fan va bra.

Nu ska jag hetsa. hejdå


let the music be the source of your energy


This aint your typical boy meets girl, what's the point in repeating a story you already heard?v-town!

27e nooooovembeeeeeeer ska jag till Västerås och skaka liv i älsklings brudarna!! Tycker ni att Varsity Fanclub e lite halvtjatigt så kan ni ju hålla för öronen mellan den 27e-30e nov CAUSE WE'RE GONNA BE ON A ROLL!

just sayin'.


stulen från matildas blogg

PROCRASTINATION

Varför pluggar jag inte? FÖR ATT DET ÄR SÅ OFATTBART BORING!!!!!! pretty legit excuse yes? Tänk om man kunde säga det till läraren.
"Varför har du inte gjort uppsatsen?"
"Jo för att det är så jävla tråkigt".

boybandish vampires?

Varsity-nördarna är nattugglor och hemligt förälskade i Sverige. Både David och Jayk har lagt ut låtar från Darin på sina myspace och igår sprang Drew in i Dhani från ex-A Teens i L.A vilket han tyckte var lagom skitcoolt. En tjej som jag kommit i kontakt med i Cali är besatt av Darin och jag blev MÅTTLIGT förvånad. Hon undrar what the Melodifestivalen is, och jag agerar privat Darin-google device åt henne. Hon vill följa tävlingen via youtube och jag undrar i min tystnad vad fasen hon kommer tänka om Sverige efter att ha sett den skiten... ohwell.

Att Jayk och Drew är som mest twitter-aktiva kl ca 2am L.A time får oss alla att undra och jag frågade lite diskret Jayk om dom kanske möjligtvis inte är vampyrer? Han svarade att jomenvisst var dom det, boybandish vampires. Matilda och jag fick upp bilder i huvudet och njöt för en sekund av tanken. Det hade varit nått.

Jag undrar vem av dom som följer T.C till skolan, och om han packar sin egen lunchbox..

 


eat your broccoli kids


future love future love

Hiya! Lever loppan hos mamma (= dricker latte och kollar på Oprah). Nu är det dvärgar som lever toppliv, jobbar som barnläkare och advokat och gifte sig och jag bölar som en ungjävel. Visste ni att det heter Dwarfism? Och kollade på Skolfront på ettan innan, och fick lära mig att (oj oj vad ja gråter nu, dvärgarna har så fina saker att säga).. iaf fick lära mig att det inte står något i läroplanen om bollsporter, tävlings-anda eller liknande när det gäller idrott. Det enda det står är bl.a orientering, rytmik, dans, livräddning, läran om hur kroppen funkar. ha! Sluta tvinga ungarna att spela fotboll och killerboll varenda jevla lektion. Idrotten var en svart sörja av ångest för mig, ew!

Shit nu är det en familj på Oprah med 8 ungar. Min absoluta mardröm. Oj herregud. shit shit...

(Nu drar Steve the crocodile hunter ut en asgiftig skallerorm ur en grop med en pinne och ropar "come on mate! come on you little dark female!" vilka daredevils camera-crewet måste vara. dom har antagligen fettma-zoom och står egentligen typ 500 m bort).
random crap

blabla vad ni är kassa. Idag skall jag söka nytt jobb. Very interesting indeed.Jag väntar mest på Toms video när Danny avfyrar raketer..

makes me nauseous

Godmorgon/middag/varfan ni nu än befinner er i världen. ÅH gud jag orkar inte all hets om serier, musik, yadiyadiyadaaa. "jag äääälskar gossip girl och beyonce ska vinna awards i VMA" DÖ. shit vilken surprise att beyonce, leona lewis, jay z etc etc etc var nominerade, sånt som serveras av NRJ och är så mycket mainstream att det kliar i min själ. När radion styr musiksmaken är någonting jävligt fel. Jag är inte särskillt originell själv, men jag fixar inte radio och hetsen över random låtar på toplistor och trender. Att bry sig om trender är det absolut värsta jag vet, jag kan ha på mig saker som är "inne" men jag är förmodligen fullkomligt ovetandes/careless om att det är "inne".

Jomenvisst, ska jobba idag. HURRA PENGAR!! fyfan för att ligga inne en dag till.


surfin' the sun as it starts to rise

Goodnight peeps.

ojdå


like I always do

I'll watch you like a movie
I'll sing you like a song
Read you like a story
Keep you like a secret
I'll tell you like a joke


                    - Drew Ryan Scott

3,4 babysteps

Idag lyckades jag åka och handla lite.. också gör alla vågen för mig nu vaa!?!! Framsteg utan dess like, klarade mig undan smärtfritt med endast 2 hostattacker, båda inne på Hemköp innom loppet av 3 min.. Frächt och bekvämt precis vid tacosen. Jag haver nu julklappspapper, snöre, etticketter, en del julklappar samt lite krimskrams. fyfanvadbra. Nästa runda inhandlas julbocken, de 8 julstjärnorna, jesuskrubban, ljusstakarna, julgranen och fejksnön. Detta året går vi all out people.

blabla fan va trist inlägg. hejdå

hets hets hets hets


Sorry men jag hetsar. Jävlar vad jag hetsar.

GONATT. hets hets..

I say a little prayer for you

forever and ever you'll stay in my heart.. (ikväll skall jag somna till My best friends wedding).

Hösten är mys to the pys. Imorgon skall jag gå ut och rulla runt i lövhögar tills jag får hundbajs i håret, fyfan vad mysig. Jag älskar lövhögar. Min vovve med, han går totally crazy bananas när han ser en lövhög. OM jag är frisk, som man tydligen aldrig skall bli. Såfort jag tror att jag mår någorlunda prima ballerina så hostar jag så mina lungor nästan trycks ut genom näsan, inte så pretty. Inget jobb blev det idag, hatar att vara sjukanmäld I don't do 'sickperson', det är en kamp för mig att sjukanmäla mig, jag liksom fasar i ca 40 min först och min hand vägrar ta upp telefonen, när det väl är gjort får jag en efterchock och måste samla mig en stund.

Imorgon vaknar vi upp friska som havrebollar. Gonatt.


fiss

Går in på Thomas Fiss myspace för att checka turnedatum och ditten å datten och möts av detta:


BAAAAM rakt upp i ansiktet på en!!! oh jävlar..
Jag hostar upp mina lungor bit för bit, what's new? Drömmer mig bort till Londonland och utforskar arbetsmarknaden utomlands, grown up much? Skall ge lillkillen rabiesvaccin snart, sen skall vi börja planera ekonomi, praktiska saker och fundera ut lösningar. hajj


ÅÅH SUCKERS

Jag har ingen jävla garden!!!!!!!! HATAR FARMVILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hejsansvejsanblablablaKom igen mcflysisar announca en turne. det behöver inte vara snart, inte ens ganska snart. Det kan vara 2024, bara vi HAR en tour. Come on!

Också: Jag och Matilda skulle behöva åka till USA ganska snart, gärna ungefär denna veckan och skulle vara tacksamma för hjälp med lite fickpengar. Så om nån känner sig manade att sponsra med flygbiljetter, hotell och mat så hade de hjälp en del. Faktiskt. Har ni inte möjlighet att hjälpa oss med det kan ni gärna få skaffa Varsity fanclubs telefonnummer och address istället, det gör de så mycket lättare för oss när vi ska lägga oss i deras buskar sen. Tack.

holy moly

Fan vad Kenza är duktig på röda mattan. Jag hade blivit completely starstruck och humpat alla heta, spytt ner mig och dom och/eller svimmat och fått släpas ut som en döing och gjort bromsspår i röda mattan och skrämt iväg Shakira.

why yes I'm completely out of my mind thank you for asking.

give me a break ffs

Matilda och jag är onyttiga. Vi är fruktansvärt ohälsosamma. Det gäller Varsity Fanclub. We might have to go to rehab you know.. Boysen är förutom fetinggrymma på att dansa också jävligt störda i huvet och vi likaså.
Hjälp förfan, innan vi döper om oss till Kim Lei Brandt och Matilda Purdy och lär oss dansen till Future Love.

Förihelvete alltså.


davidleibrandt

Bara 2 hostattacker idag! WE'RE ON A ROLL PEOPLE!


twit twit

David i Varsity Fanclub ska till Vegas snart och undrade lite sporadiskt om nån tänkte joina och jag skrev att visst kan jag det om han betalar flygbiljetten från sverige.. och en timme senare hade jag ett direct message från grabben att jag minsann kunde flyga över honom till sverige istället för dit har han alltid velat åka. Jag fick kontra med att han nog fick se över det uttalandet, för vi väntar snö när som. Grabben bor ju endå i L.A. En trevligt morgon med mr Brandt.


Kuggfråga? Va? Va?


rachmaninof


Vad?


kräka slem är inget jag direkt uppskattar.
the place to be

Matilda och Bella! LOOK NO FURTHER! Ni kan stanna i Västerås, ni behöver inte London! INGEN behöver London! För apparently Västerås is the place to be!någon som vill ha snor? I have plenty.

Funderade på att göra en video så folk kan få höra min röst just nu. Jag låter som en man i en kastrull. Också hostar jag som en jävel. SWINEFLU skriker ni nu ja, ja för tänk er att jag hoppas att jag har det. Det hade vatt nått va?

Nu skall jag till skolan och smittas. hejdå.


halloween night
RSS 2.0