kvällskvisten bryts på mitten och går tilloch med i tusen bitar.

Kvällskaffe är det bästa kaffet (efter morgonkaffe, lunchkaffe givetvis)
I'm not addicted to caffeine. I just love it more than life.
Det kompletterar mig när jag känner otillräcklighet.
It fits.
Scott. Fiss. Jones. Inspiration på ett övernaturligt sätt.
When you're down and lost along the way.
Man får trilla ihop ibland.
We weren't made to stand tall at all times.
Vem har sagt att man måste hålla sig till ett språk?
I dream in languages that have yet to be discovered.
Alla meningar har en punkt utom denna, för det finns så mycket kvar

men awwwwww


Lil nash

This is dedicated to little miss Megan Nash. I adore you beauty queen. @nashmeg - go follow her!
slow start.

Uhhhhhhh det är ingen skillnad på all-nighters och en fullt utspökad partynatt. Man är lika bakis och jetlaggad dagen efter. Tänker du sitta uppe hela natten kan du likabra supa med, du kommer endå må lika dåligt dagen efter. Drew är inte lika hemlig längre och bestämde sig för att ge ut en smula info. Thank u. Har också lärt mig att ha säkerhetsbälte när grabbarna har livechat. Oh dear vad fort det går. om man skulle göra världens största kaffe och komma gång och äta. Hatar när dagen börjar kl 13.30 no one nowhere could ever answer my prayer nu ska jag äta gröt.


Tänkte du komma hem detta livet eller?


and a merry xmas we had indeed.

Kajsa var emo-tjejen en stund
tills hon upptäckte snappsen

drewryanscott

I'll DM you out of boredom and make your phone real busy. u better shut it off if you want a quiet night.


.

stick to what you know.Magiska toner och vackra ansikten. Fiss visar oss vägen genom natten. Nancy, Sammy och jag avnjuter i gåshud Acting out till Waiting till Jealous of distance till Saturday night movie till oväntade Kings of Leon. Nancy visade mig hur man ringer till SayNow och jag spelade in mitt första meddelande och väntade med skakiga knän. Han gick offline och vi kunde andas ut igen. Sammy fick dampanfall på alla teenies som hela tiden frågar henne stupid questions om Fiss. Fiss och Sam står varandra nära, och han är ett känsligt ämne för henne och många vet det. Äcklas av alla som ber om shoutouts stup i kvarten, som ber ditten som ber om datten. Vem vill ha en hälsning som inte är från hjärtat? Sluta upp och bete er som gamar, värna om inspirationen och själen bakom det vackra ansiktet istället och acknowledge the history behind the story. Ni ser en snygg kille och addar på twitter. Jahapp och sen? Det kommer endå en annan snygg kille att adda imorgon. Håll er till det ni hör hemma hos ist för att sätta fötterna på okänd mark.

men vi alla kan ju inte vara lika smidiga som Drew som tar sönder laptops hela tiden och använder ungefär 5 om året.


and I'll put your name in the lights
drop, drop, drop


shitshitshit

I maxade julklapps-köpen detta åren och har nu ingen aning om hur jag ska få med mig alla 5986 klapparna hem till mamma...

OJ


welcome to my saturday night movie.älsklingen gick live i webcam runt 2.30 inatt och pratade med Nancy i tele om vår mailbag video. Kvar satt jag skakandes och sömnlösheten var ett faktum. Pratade med henne på facebook efteråt, fick gratulationer till videon och vi båda var aningens uppe i varv.
No more them grey skies

Vid 5am var jag i säng med ett tungt sinne efter en del akut-smsande med matilda och uppmuntrande till Drew som fortfarande inte verkar ha planerna i ordning for Sverige resan. Det är mycket nu.
Thank you Nancy and Sam for being such sweethearts.


thefisspose
Sam och jag är overly excited.


SNART JULAFTON!!!!111!11!!!!!1!!!!!


inspirational twothousandnine.


fiss.

Han lämnade allt för att följa sitt hjärta. Han släppte säker framgång serverat på silverfat för att göra det som kändes rätt. Han gick tillbaka till det han kom ifrån för att finna sig själv igen och bygga upp en egen plattform. På stranden i SanD hör han hemma med en surfboard och en guitarr. Han är bara sig själv. Han är inspiration.
Fiss har kommit att betyda mycket för Matilda och mig och vi efter vår promotion-tur i Västerås skrev vi ett brev till honom för att förklara hur fantastiskt stark han är och vilken inspiration han dagligen ger.

Han skrev till mig på facebook: "you may notice I put something up on youtube :) thanks for your support! it means a lot to me." Gick in och kikade, och där låg detta:
Kan inte beskriva med ord hur mycket vi uppskattar detta. Han är en av dom absolut underbaraste personerna på jorden, och förtjänar all promotion i hela världen. Registrera er på twitter och gå in och ge honom lite kärlek på twitter.com/thomasfiss


Oh hai!


Ni vet när man var solbränd och var strosade rundor på Londons gator? Yeah I want that back.


unnecessary entry.

Trycker i mig nötter like there's no tomorrow. Just so you know.

Jennie jag saknar dig!!!


vad vill youtube? vad ÄR DET youtube vill? why are u not working?


meeen

if you want then I'll be right here waiting

Fissen lirar på facebook och Drew skyller sin twitter-absence på översvämning och iphone-simtur. Hans totala oförmåga att inbilla oss att det är sant är påtaglig och man kan bara le, lägga huvudet på sne´ och utbrista ett litet "...aw drew" sådär som man brukar ett par gånger om dagen (utom när man befinner sig i fru Landenbergs sällskap, då awww:et låter något i stil med MEENNOOOOOHHHHH DREWWW).

Tack föresten till Samantha på thomasfissonline för sammarbetet, en sjukt härlig tjej. Kommer komma fler Fiss promotions och sammarbeten med henne for sure.

Go visit Samantha!when it feels like you're fighting just to breathe, that's when you know

woke up this morning with a song in my head and a picture I couldn't erase

 

 


update.

men OJ!? Här ekade det, vad hände med bloggen? Har varit hos tandläkaren femtusenelva gånger denna veckan ungefär. Just nu sitter jag här med en liten liten kompress doppad i antibakteriell gegga innuti min sönderborrade tand, med temporär fyllning över. Det känns ungefär som jag fått en smocka mitt på tanden, och jag bugar och bockar för den som framställde verktabletter. Good thing there's a Drew to wish me the best when I'm in pain. Thomas hade sitt första sologig på The Roxy i L.A och det gick verkligen vägen fick jag höra, han är så duktig plutten. Hoppas på ett tidigt album släpp nästa år.

Större delen av världen kollade på X Factor finalen igår- jag kollade på när Drew jobbade. Bra så. Fokus på det som är viktigt.

Sitter och väntar på skräckbilder från TGIF.

återkommer.
Fyfan

Imorgon är det tandläkardax. Skall fixa en tand som har ett hål större än grand canyon och som tandisen skall "jobba lite extra med" Gud så spännande, jag tror jag kräks. Får cellskräck av tanken. Är hysteriskt rädd för tandläkaren, började gråta förra året. 08.15 smäller det. Min alldeles egna domedag.

Fyfan.

"hornen är gjorda av horn och är bara för prydnad"

Tack Malin, I owe you one.

D.

D är en människa som har damp på alla nivåer och vis. D håller aldrig käft, jobbar 597 timmar om dygnet, tar i 100% varje gång han trallar en snutt och klär sig helst i de mest färgglada kläderna han kan gräva fram ur sin garderob som gärna består av så mycket lime grönt som möjligt. D äger 37984757202 halsband och han syns mest och hörs mest och bryr sig inte om en endaste åsikt. Han är alltid strålande glad och skämtar 99% av all sin vakna tid. Han står i rampljuset konstant på ett oarrogant sätt och tar 70tusen egobilder med sin limegröna iphone. Han bryr sig om allt och alla och har fötterna så stadigt på jorden att det känns som vi andra skall flyga iväg när som hellst i jämförelse. Det finns en stor personlighet med ett enormt hjärta bakom bokstaven D. Den absolut coolaste människan jag vet.

Bokstaven D inspirerar mig varje dag.

se och lär

Mcfly fans. Titta nu hur man skall göra när man beter sig som vanligt folk: Man pratar i vanlig ton, kanske brister ut i ett litet "ååh" när dom hoppar ur bilen, för visst blir man lycklig, och sen närmar man sig personen i fråga i lugn och ro utan att hetsa. Älskar personerna som hyshar folket som råkar överskrida den nomala tonen. ha ha! Toppen. Vaterna ler och har koll. Men bra!!


irony


Bobster

"Now I'm starting to get a little upset here you just attacked my Spy Kid-ness and I don't appreciate that"

Ha ha ha ha ha Bobby snart kan jag nog börja gilla dig.


gives me a warm fuzzy feeling


Del 11: Skattjakten

Har Mysteriet på Greveholm- maraton. Förutom 1995's Jul i Kapernaum är Greveholm det bästa året, sen har det bara gått utför. Ja jag kan allt om jukalendrar, VAD? Min Greveholm-dvd kom idag och jag känner mig överlägset coolast i världen.

Kolla Kajsa, jag hittade en affär som hade gett dig strokes:

Nu ska jag äta gröt. HEJJ.

shane håller ställning

Jayk och lilla typ 3 åriga Shane för en konversation om mjölk och dess inverkan på skelettet.

Jayk: Does it do anything to your bones?
Shane: No.
Jayk: No?
Shane: No, my bones don't do anything. I have bawawees in my bones.
Jayke: You have what?
Shane: BAWAWEES. (shane är lite irriterad och trycker sig på kameran)
Jayk: Batteries?
Shane: In my bones!
Jayk:.. How did that happen?
Shane: I just swallowed batteries, and now they're in my bones.
Jayk: ehe... that's cool..hahaa..where did you.. ok

När dom kände att dom diskuterat klart mjölk/batteri-ämnet gick dom in på Varsity Fanclub (Jayks grupp).

Jayk: What's your favourite VFC song?
Shane: JAYK!!
Jayk: no..
Shane: "We will"!
Jayk: What is it?
Shane: "We will"!!! *sjunger* We will we will HEEEYY!

ha ha ha ha ha skrattar jag. han är skön, Shane.


..

Nya Zeeland i en hel månad....

Hoppas du inser att jag kommer dö medan du e borta. MEN OM DU VILL TA DEN RISKEN SÅÅÅÅ!!
Skämt å sido, jag kommer iallafall smsa varannan kvart och hetsa mig(och dig) sönder och samman. Kan inte fatta att du inte finns på hets-avstånd medan vi väntar på D, när du kommer hem är det fan JANUARI, den magiska månaden. I'm falling like a domino.Pirrar i magen. Jag är nervös. Hoppas hoppas. Längtar längtar. Saknar Saknar. Börjar nästan gråta vid tanken. Bokstavligen. Helvete vad den dagen i Januari kommer bli det sjukaste jag varit med om. Utan tvekan. Det kommer tävla om dagen jag träffade McFly, och då jävlar snackar vi. Nu mår jag illa av längtan. Fysiskt illa.

I'm falling


blame it on the mandster

Det är ingen braaa dag idag you guys. Uppskattar inte att plugga när min hjärna är preoccupied med femtioelvatusensjuhundra andra grejjer. Försöker jag plugga nu kommer det sluta med att jag sliter av mig håret, kastar datorn i väggen och skriver in mig på dårhus.

a little push caused this chain reaction. And I blame Mandy.


whatafuck???!!!


HELVETE HELLER!!!!!!!!

...


it just goes on and on like an echo

Jayk rapporterar det senaste från sportvärlden, David säger godnatt lite lagom kl 3am och Drew springer in i gammla vänner på parkeringsplatsen. KAN HAN SPRINGA IN I MIG PÅ PARKERINGSPLATSEN ELLER?
Dom pysslar, och vi hetsar. What's new? De sista julklapparna skall köpas idag and I'm all set. Ska få upp den skrangliga ljusstaken och den fulaste minifejkgranen i hela världen idag också. Intresseklubben antecknar, yeah? Hörs seeeen!falling like a domino

Ganska tom på ord idag. Prata är överflödigt, känna är underskattat.
RSS 2.0