Cologne.Harry vinglar ner mot front row, hälsar busigt på oss alla, ger Megs en trumpinne. Han är extra busig, onykter och busig. Tom tittar på Dougs som är ute och går promenad med sin bas längre bak på scenen, och dom båda sätter sig plötsligt ner och klappar på den, bra så, duktig bas. Danny hoppar ner till oss alla och tar ett ärevarv, som en sann front man, tar sats och skuttar upp på trappsteget vid oss, lägger sig lite lagom graciöst över oss, vi är inte blyga med att klämma på den goa magen. Keith filmar spektaklet, vi tycker om Keith, Tommy beskådar tokigheterna med en ganska van min, hans busungar förvånar nog sällan honom längre. Vi är alla enhälligt överens om att Köln har bitit sig fast i våra hjärtan som det bästa Mcgiget genom tiderna.


here's another line from the heart
danny jones: 1/5-2009
COPYRIGHT: Me

 


Mcflying


Vi äter köttbullar. Jag och vovven. Vi delar ett halvt paket köttbullar, som snacks. Vardagen är ganska uppochner vänd, speciellt när man äter köttbullar till en film, och jag kan inte sätta fingret på om det är negativt eller positivt. Jag är jordens lyckligaste ena sekunden, för att andra sekunden kväva en stor klump av ångest och ovisshet. Skolan går trögt frammåt, och jag har fruktansvärt svårt att bry mig, den är mest ivägen för tillfället. Den känns som en sjukt jobbig bananfluga som envisas med att flyga 4 centimeter framför mitt ansikte hela tiden, den stör min mening med livet. Mcflying. That's what we're meant to be doing. I England skall jag vara, mina fötter står inte så fast på svensk mark, känner hur jag emellanåt tappar fästet för en stund, flyter, för att sedan dunsa rakt ner i marken och slå mig lite. Verkligheten ger mig blåmärken. Jag vill vara omringad av härliga tjejer som känner sin plats på jorden, som har en passion. Många betydelsefulla människor finns för många mil bort alldeles för ofta. Alla borde få tilldelat en egen ö där man kan sammla alla sina loved ones, får jag storbrittanien? Mcfly för mig är inspirerande tjejer, outforskade städer, drömmar, sammhörighet, passion, musik som får mig att sätta fingret på vem jag är och vad jag vill, musik som stöttar och ger kraft; ett concept som ger klarhet och mening med livet, det är mitt fastland.


Nu skall vi äta upp våra köttbullar.
so good you've got to abuse itGrattis Mrs. Poynter!!
stuck in mainstream

Känner ni för att lämna NRJ Top 40 för en stund så kan nu ju kanske spana in dessa goingar


Stereo Skyline- Uptown get around
This Century- Running
The Downtown Fiction- When you're around
Vagabond- Don't wanna run no more
Go audio- She left me


running me

 Jag skall plugga. Jag sätter igång Friends, musik, twitter, bloggen, itunes, forum, youtube.. Gör en ocean av kaffe och rensar ipoden. Japp. Tanken räknas utbrister jag och skrattar lite åt Chandler. Jag vill springa, springa skitfort mot front row, jag drömmer att jag springer ganska ofta. I Köln sprang jag inte, jag gick, nästan sakta, tog mig tid att hälsa på alla vakterna och ta mig en snabb titt runt i venuen. I Amsterdam halvsprang jag. Detta är Mcfly-gig-inovation, man går inte på Mcflygig. Nu har jag så jävla mycket spring i benen och rastlöshet som bara uppkommer efter en mcfly-resa att jag vill springa i 100 km/h och kraschlanda rakt i barriern och dra tio djupa andetag för att sen konstatera att språngmarchen var värt den perfekta platsen framför Danny Jones men 4 små steg mot Dougie för att spika fast sig vid det ställe där Danny låter kärleken flöda som mest. Jag vill verkligen springa nu.


finaste

Mcfly-bubblan blir tjockare för var dag som går, för vart gig som passerar. "7 gig? Oj du måste vara deras största fan!" utbrister arbetsledaren på jobbet. Sweet when people don't have a clue about mcfly.. När jag är nere och försvunnen och behöver en hjälpande hand tar minnet mig tillbaka till Europa, and I'll be OK again.

Finaste underbaraste pojkarna som gav så mycket kärlek, finaste Tommy som hjälpte oss så otroligt mycket, finaste Keith som även han gav en hjälpande hand och fanns med så mycket överallt "it's nice to make new friends, Swedish friends!" - we love you Keith, finaste Malin som kämpade med kön och dom hopplösa tyska fansen tills hon nästan gick sönder, finaste Megs som underhöll mig i tråkiga kö-stunder, finaste Sandra som var tvungen att lämna oss för ett helt nytt äventyr, finaste Claire som campade med oss i Ams "just cause she wanted to spend time with us", finaste Becky som bara plötsligt fanns där med oss; we're lucky to have met you girl, finaste tatueraren som slutförde vår högsta önskan med en rejäl glimt i ögat. Min finaste Kajsa, min finaste Matilda och min finaste Bella. Ni är guld.


Hyllning

Vi 4 tjejer som brukar åka på Mcfly-resor tillsammans har blivit såpass underbara vänner just genom musiken som vi delar samma passion för, och just att vi träffades tack vare bandet ville vi hylla genom att tatuera in nånting som symboliserade både vår vänskap och musiken. I början av resan kom vi på att vi ville ha ett litet hjärta ritat i nacken av den medlem i bandet som betyder lite lite extra och sedan ha det tatuerat in. När vi träffade killarna bad jag, kajsa och matilda danny rita ett hjärta på höger sida bakom/under örat, och bella bad dougie. Vi berättade för dom vad det stod för, att vi är bästa vänner pga dom och dom älskade det. Danny stod bara och skrattade åt sina efterblivna hjärtan som han ritade och Harry blev så exalterad att han hoppade runt och ville rita på alla. Tom som är den kreativa i gruppen ville rita ett hjärta han med, som blev supersnyggt. När vi väntade på grabbarna utanför hotellet så gick vi förbi ingången och får syn på dougie som stod ensam på trappan, och bella gick fram och bad om sitt hjärta.Vi hade spanat in en tatuerarstudio mitt i city som var vrålfräsch och lagom billig, dit vi åkte på morgonen innan vi åkte hem och tatuerade in våra underbara hjärtan. Dom kostade oss 50 euro var, och att vi struntade i att äta mat i 3 dygn för att kunna göra dom var värt det helt och hållet.

På denna gatan ligger studion.
Vill tacka mina fina tjejer för en helt underbar resa, allt vi varit med om har varit helt sjukt och jag hade aldrig kunnat tänka mig att sånna saker skulle kunna hända oss. Älskar er så fruktansvärt mycket att jag knappt vet var jag ska ta vägen, har tatuerat in er i min själ haha! Älskar alla våra galna mcfly-resor och många till ska det bli. Snart ses vi i stockholm med!

Tack till tommy som gjorde de möjligt för oss att träffa grabbarna, och till danny för det underbara hjärtat som gör att jag bär med mig mcfly och musiken vart jag än går, tack till keith som hjälpte oss i insläppet och som lät oss dokumentera våra tatueringsplaner på film, tack tack tack till alla fina underbara tjejer som förgyllde min resa! Miss you all so so so much!! and to Zoe who couldn't be there, NEXT TIME DARLING! tack till mamma och lillebror som har kämpat där hemma med vardagen och gjort vår resa möjlig under hemska förhållanden.

Kan tillägga att jag började asböla mitt i tatueringsstudion av lycka. Allt som hänt denna resan bara for ut ur mina ögon och jag kan säga att jag aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv. Någonsin.

Thank you.


Europe-tour: McFly in Amsterdam

Vi lämnade Zeeburg Camping tidigt den sista morgonen och åkte in till stan för att börja köa till McFly live i Paradiso, Amsterdam, 2 dygn innan giget. Vi var ensama på plats när vi kom dit. När vi förberedde oss att slå oss ner vid byggnaden blev vi ivägkörda av en vakt. Jahapp! Blev att sitta i bilen och sova hela natten. Halv-obekvämt och kvavt som fan. Mitt i natten behöve nån av oss öppna dörren för att få luft, och då gick bil-larmet igång för vi hade låst med nyckeln. ha ha idiot-tjejerna liksom. Dagen efter handlade vi lite och satte oss med picknicken på gatan utanför bilen. Folk undrarde... vi ignoredade.
Kajsa took a nap under the entire city of amsterdam.
Sen slog vi upp vårt lilla Mcfly-camp igen utanför byggnaden, för fler fans väntades under den sista natten och eftersom vi var nr 1-4 i kön ville vi starta den så tidigt som möjligt för att undvika missförstånd och liknande.
Underbara Claire mötte upp oss igen i Amsterdam, och vi käkade lite igen. Snubben i bakgrunden var en random dude som kom fram till oss och frågade vad man kunde göra i Stockholm, för han skulle dit snart. Han frågade även hur han skulle ta sig dit och om han behövde pass. Vi log nervöst och sa att ja.... han måste ha ett pass.. och undvek att fråga vad hans syfte med att åka till sthlm var...På eftermiddagen kom plötsligt personal från arenan ut och frågade om vi köade till Mcfly imorgon och tyckte vi var jättecoola som campade ute, och tog foto på oss gav oss massa vattenflaskor, kakor, godis och äpplen. Hur söta som hellst!Dom kom ut senare igen och sa att vi gärna inte skulle ligga på gatan mitt i Amsterdam, och gav oss små biljetter med nummerna 1-5 på som garanterade oss första plats i kön imorgon igen, och sa att vi skulle åka till ett hotell och sova. Helt ofattbart snälla. Dom delade även ut biljetter under natten till alla andra som kom och köade med, sammanlagt 50 biljetter delades ut. Vi hurrade och tog in på samma hotell vi skulle ha efter konserten.Dagen efter åkte vi tillbax, blev halv-hatade av folk utan biljetter när vi gick före alla och la våra saker längst fram i kön, och tog en runda till killarnas hotell. Vi fick sedan veta att dom legat och sovit på sin turnébuss hela tiden, vilken stod parkerad utanför arenan där alla köade, idioter haha! så vi gick tillbax till kön och kollade om dom små grabbsen behagade vakna nån gång, och snart hoppade en trött Dougie ut ur bussen och spatserade mot taxin som stod och väntade utanför.Och snart vaknade en halvdöd Danny, som halv-haltade mot taxin vrålandes "IM SOOOOO TIREEEEED"
Dom drog iväg, och vi misstänte att dom åkte till hotellet, så vi gick med snabba steg ditåt (utan en enda kotte som följde efter... redigt pantade människor i kön). Vi mötte dom utanför hotellet, men Tommy bad oss komma tillbaka för grabbarna behövde vila och fixa saker först. Vi tackade och gick tillbax senare.

Vi kom tillbax som sagt, och träffade dom fina grabbsen vid hotellet. Dom blev jätteglada över en grej vi bad dom göra (som jag skriver om i ett eget inlägg), och Harry blev så hopplöst exalterad att han sprang rundor och yrade, och glömde ta tillbax sin energidrycks-flaska som han bad mig hålla. Hans eget fel dock! Dom är så mysiga allihopa, och dom gav oss ett par fina 10 minuter av snack, skratt och ritande. Thanks guys!

hanging out with mr jones, förvirrad men underbar snubbeTillbax i kön, utmattade av glädje och hunger. Kajsa blev en smula trött och gosade ner sig i Bellas knä

Well that's attractive dan..


Denna turnén hade grabbarna lite överraskningar, på vissa gig spelades akustiska versioner av 3 gammla låtar. Vi har alltid drömt om att höra Not alone och Too close for comfort live akustiskt då vi missade Motion in the Ocean och Wonderland turneerna, for dom spelas inte på gig längre nu. Vi fick höra nu att JUST dom 2 låtarna (plus I'll be OK) spelats akustiskt på 2 andra gig på denna tunén som vi inte var på, och flippade ur! vad är oddsen att just dom låtarna vi drömt om att höra spelas nu, av alla låtar dom har! helt sick, helt jävla sick. vi skrek som cp när pallarna ställdes fram, och matilda och jag började storböla av lycka när låtarna spelades, helt okontrollerbart! Tom och Danny ensama på scen med varsin guitar. magi.


"give us the cheesiest smile"
Förvirrade killar hahaSpela guitar igen. lät förjävligt
Efter giget, en otroligt vacker venue
Grabbarnas kameraman är hur underbar som hellst, och hälsade på tjejerna som sov ute (när vi sov inne i bilen) i Köln och snackade med dom och filmade lite till turné-dokumentär material. nder insläppet i Köln sen så kände han igen att vi varit där längst och sa det till vakterna som ordnade så vi verkligen kom in först. Underbar kille! Han skulle egentligen inte till Amsterdam, men blev ditkallad endå och vi blev jätteglada att se honom. Hängde med honom utanför efter giget i Amsterdam och han är verkligen helt underbar (ja jag är kär, låt mig va haha). Han filmade oss när vi sa massa saker till grabbarna framför kameran (jag och bella sjöng thank u for the music, fett bra, vi är talanger) och tackade dom etc. Saknar dig Keith! (som egentligen hette Kein fick vi veta sen, men jag vägrar inse det) Ses på nästa gig iaf!

Dagen efter var det hemgång och sorgliga farväl till diverse underbara tjejer. Miss you all!!

 


Europe-tour: Amsterdam (mellan gigen)

Efter en mysig kväll på Hardrock Café efter konserten och en natt på hostell lämnade vi Sandra på Düsseldorfs flygplats och drog vidare till Amsterdam för att sova 3 nätter på Zeeburg Camping utanför stan.

Fanns driljoner getter på den enorma campingen, denna snyggingen hade ett underbett som hette duga.

Bella och jag isolerade oss lite i matsalen för plugg.. gick sådäääär.

 jag hatar trappor med galler. ...
Vi gick totally crazy bananas när vi hittade äkta Jelly beans.hahahaha turist-tjejerna eller xD
Red Light District ÄGER! Älskade det stället så jävla mycket. Vissa hookers var svincoola.

I sånnahär fönster med dörrar står dom. När dom är busy drar dom för draperiet.
När man går in i red light district "varnas" man av sånna här på marken. så man vet... lite oturligt om en barnfamilj gick vilse in dit..


Bella och jag gick på SexmuseumSöp till det lite...Copyright: Jag, Bella, Matilda


Jahapp... sen bar det vidare till Amsterdam city och köande inför Mcfly live i Paradiso, kommer i nytt inlägg.


Later!


Europe-tour: Bilresa och McFly live i Köln
Våra fina flickor kom ner från Västerås och Linköping och vi firade med utekäk i solen.

Med en fullpackad bil begav vi oss neråt europa.

Tog en genväg på Rödby-Puttgarden färjan


Tankar.

På tysk motorväg. DEN FANTATSISKA BUSSEN FRÅN SÖNDERBALLES BILAR! YEAH!

Framme vid arenan i Köln. Emo-omgivning!
Bella försöker plugga.. ser ut att gå fint, visst?
Ja, vi söp i våra tält. Med 3 nätters väntan i tält/på marken framför oss...

Jag och bellsVi dansade hoedown throwdown 4758676 ggrVi var jävligt coola. kay?

Fler underbara tjejer anlände. 2 nätter kvar nu...
Jag i min fina Mcfly-hoodie. jag är så vacker så man nästan dör. Claire i bakgrunden verkar tycka det iaf.
Vi var lite bakis och sov lite middag
Köar till giget. Ett par timmar innan insläpp, längst fram i kön

Megs och jag var fruktansvärt uttråkade och tryckte upp gummybears i hennes näsa. jeetekul. fina svenska Lisa i bakgrunden!classic!! ser ut som en fyllebild från en fest XD
Finaste Harry spänner muuuusklerna. vi samtycker.

Dougs kan flyga.
Sekunden efter detta fick vi en Danny över oss
Buspojkarna på scen. bless 'em!


Copyright: på oss: Jag, Bella, Matilda. Konsertbilder: bara mina.


Kan tilläggas att vi kammade hem Dougs, Dannys och Harrys handdukar, plektrum från Danny och Dougie och nån skum hula-hula blomgrej Danny hade runt halsen, fick en hel Danny över oss och spela på hans guitar. Freaking julafton.


Amsterdam-äventyren i nästa inlägg!


Later!


back on track

but not really.

Vi är hemma från europaturnen med ett leende på läpparna. det vi fått uppleva var magiskt och vi är evigt tacksamma. Känns bra att komma hem med en lyckokänsla större än livet själv och slippa den vanliga efter-gig depressionen som brukar uppkomma efter ett Mcfly-gig. Hela resan kommer i egna inlägg snart då jag inte berättat för mina närmaste vad som hänt ännu. men här kommer 2 mys-bilder från Köln-giget
Copyright: myself


Later!!the time of my life

Har lite invändingar;

Mandy Jiroux. power-girl with killer eyes. just sayin'.

This Century. helt rätt.


Tomorrow. mina fina. mina bästa.
Sen ger vi oss iväg.. and have the time of our lives in our McFly-bubble


soon.

Hej. Okej. HEJ. Om mindre än 3 dagar kommer mina älsklingstöser ner till Malmö. Äntligen. Det vi väntat på i tusenbiljarder år är OMBARANÅGRADAGAR. camping, feta mössor, mcfly, panik, spring, sockersjuka, mcdonalds, frysa röven av sig, latte, cp fans, skumma dörrvakter. KÄRLEK. Längtar så jag avlider. avlider. dör. så många fina flickor på ett och samma ställe, så mycket gemensamt, så glada, så McFly.

Denna bloggen kommer andas McFly ett halvår efter vår hemkomst. Snart ses vi våra fina pojkar, snart ses vi igen. Saknar er så jag dör. Thank you for the music.

 

night world.

 

 


heaven's in LA. apparently.


thought this was an urban myth. men icke. undra hur många "pls bring some fraps home to me too"-tweets han kommer få nu...


pic: @tommcfly

vet ni?

Nu damer och David skall jag GNÄLLA LITE på allmänheten.

Detta verkar folk gladeligen skriva i varenda auktion på alla möjliga auktions/försäljningssidor:


Söta rara idioter, vi tar på breven ungefär 2 sekunder, sen åker dom genom maskiner resten av tiden. Dom som inte klarar åka igenom maskiner av diverse anledningar sorteras för hand av ganska så grymma männiksor som är rätt så invanda i systemet och tar sin tid om det skall behövas... Det är vi som håller på och lagar era cp-inslagna paket när ni inte kan slå in dom på ett normalt sätt och måste ägna tusen extra år åt att pyssla med det. så slarv? NÄ. fuck off.

Och företsen så kanske det är allmänheten som kan ta sig en funderare istället och SLUTA LÄGGA HUNDBAJS, FISK OCH ANNAT JÄVLA SKIT I BREVLÅDORNA. DET ÄR SATANS ÄCKLIGT ATT JOBBA NÄR SÅNT SKIT KOMMER PÅ RULLBANDET. och ser jag ett endaste julkort från nån jag känner i år så säger jag upp bekantskapen direkt Got it?!

kay thnx bye.


billy joe. green day.. . . but in the end it's right
I hope you have the  time of your life


oh so this is what 8am looks like nowadays?snart 7 timmars skola sen hem och pussa på stackars vovven i en timme sen flyga till jobbet. vadihelvete?
JAG ÄR BARA MÄNNISKA!!

man. fuck that.

strax dax

10 dagar innan avgång och vi planerar ihjäl oss. Vaihelvete behöver man i 11 dagar på flykt i europa, sovandes delvis under bar himmel, delvis i tält, delvis i bil? Tänk om det blir skitfint väder, tänk om vi fryser ihjäl?

Vi packar ner shorts och vinterjackor. Bra så


Gabriellas Sång


heeyaa!

2 cp-barn i Malmö natten.RSS 2.0