e du redo Bairro?vi sjunger lite

Detta är vad mcflyfansen pysslar med i väntan på att grabbarna ska traska ut på scen. Inget konstigt.


Här ska Fido sitta

Om ni undrar var ni skall parkera er hund så vet ni det nu.


hennes morgon.

Hon vaknar halv 8, dricker kaffe med lite mjölk i sin enorma oranga mugg vid den franska balkongen med svart räcke. Hon tittar ner på gatan som för inte alls länge sedan var full av sorl och musik från all världens hörn. Hon lugnar vovven som vill leka hela havet stormar på Sara som fortfarande sover i den obekväma dubbelbäddsoffan med oranga sängkläder efter en jobbnatt på baren. Hon går ut med minimonstret, bär honom ner på gatan, akta glas på marken. Dom går en sväng runt området, han jagar duvor (favorit) hon luktar på livet (favorit). Hon kommer in, tar på sig sina solglasögon och lämnar 2an med snedtak. Hon går nerför den branta lilla smala trätrappan, hon har vant sig vid den nu. Hon trycker på den röda låsknappen och går ut på gatan, det är lite halvkyligt, snart kan man inte gå i t-shirt på morgonen längre. Det börjar bli vinter. Hon halvspringer längst ner på Rua da Atalaia, inte stressad men backarna gör det omöjligt att inte springa en aning. Hon tar sig förbi posten, metron, frivilliga brandkåren, ett par palmer och når innom ca 8 minuter centralstationen Cais do Sodre. Hon ställer sig bland ca 30 andra resenärer och väntar på, allra hellst, spårvagn 15E mot Algés. Den är lätt att slippa betala på. Hon åker ca 3 minuter, en väg som konstigt nog skulle tagit en halvtimme att gå, och hoppar av vid floden och palmer under en röd bro, korsar gatan, går uppför trapporna och in på receptionen på jobbet.

Hon har börjat sin vanliga dag i Lissabon

Before the Noise

Vi hetsade runt i regnet på Londons gator, rusade in på Shepherd's Bush Empire uppför trapporna på balkongen, vi såg våra grabbar från en helt ny vinkel, vi flörtade med Mollie och Frankie, vi grät floder till Shine a Light, vi kastade oss på ett tåg till Kingston uni campus och sov skavis typ en minut i finaste Matildas säng, vi sprang maraton i London med tältutrustning, vi råkade klampa rakt in på ett Bruno Mars gig, vi myste på T.G.I Friday med finaste flickorna, vi åkte nattbussen hela vägen till Manchester, vi campade från kl 03.00 och hade nr 1-4 på våra händer, vi gosade med grabbarna plus Giovanna i kylan i Manchester city, vi blev insläppta en och en och gick hela vägen ner till barrier, vi räckte upp handen på frågestunden och jag fick äntligen fråga dom "Who the fuck is Kate?"...utan svar dock, vi njöt front row igen på ett av Mcfly's top 3 bästa gig genom tiderna. Sen åkte vi hem med minnena av något av det bästa som hänt oss.
men ojoj

Hängde lite på det årliga freshmen-studentpartyt igår, vilket var såinihelvetes bra. Vårt moto för kvällen var "all-in" och all var verkligen in. Fifan för galnare natt fick man leta länge efter. Virrade bort oss totalt i metron, kastade oss in i taxi och flängde runt, ställde oss typ längst fram i kön som var värre än alla Mcfly köer i världen och spelade på imagen "fett dum turist" "fett smarta tjejer", stod i en 40 min toakö som hade kunnat sätta vem som hellst på psykhem SERIÖST, vi bråkade och tjafsade, tappade bort varandra hundra år med 1% batteri kvar i mobilerna, kissade på en trottoar offentligt inför alla (toaköns fel). Vaknade med en ångest skarkare än habanero peppar. Ovärt.this song.

Somewhere in the world, someone's making love to this song right now


Godmorgon Bairro

Wifey kom insnubblandes runt 6-snåret 7-snåret efter en lyckad natt. Berättade sin livshistoria ungefär, och snarkade sedan sött. Vissa andra gjorde kaffe och startade datorn.

Trött fruga
Snygg fruga.YAO!!

"It wasn't a hard choice to make, can you start training on monday?"

Den 25:e Oktober börjar jag jobba som customer service agent åt Nielsen på Teleperformance. Skål!


firar livetSolen. Träning. Sangria. Jobbsök. One of those particularly good days. Jobbet har ej ringt, AC sa att "portugiser tar sin tid", så jag får snällt vänta lite till. Härligt med ostressat folk. Vi njuter av gatans sorl och folk generella kärlek till livet sålänge då.


suckers!

Hörde att ni hade Don Simon Sangria på systemet, 1liter för 59kr. Vi betalar 13 spänn för 1,5. SEDÄR!


well 'ello there!!

Jobbintervjun gick VEWY WELL thank you for asking, han var mycket positiv och skall återkomma idag/ imorgon angående en (FÖRHOPPNINGSVISPLEASE?) slutintervju. Vi känner oss fittare än nånsin efter vår 3 timmars powerwalk-vilsenhet igår (vi gick tydligen typ flera massa mil och var typ påväg ut ut Lissabon, ungefär) och nu skall frugan och jag lägga oss och filosofera i solen.

/svettlöken & KockobollenLost

Efter en 3 timmars promenad fullkomligt vilsna sitter vi nu här med dunkande fossingar och skriker på våra portugisiska pojkar när dom springer efter bollen. Hörde att nått land som heter Sverige spelar idag med?


over and over and over and..


mnkkbhjkkiuh

Regn brukade ge mig ro. Nu ger det mig klaustrofobi. Känns som det jagar mig och ingenting spelar roll. Vet inte om jag är stressad, orolig, ledsen, eller bara lite nojjig. Har konstant hunger fast jag äter och det driver mig till den nivåns vansinne att jag bara vill kasta mig ner och gråta i panik.

Vet fan inte vad som händer.


Skitsamma.

blubb blubb

Vi regnar bort. Återkommer när vi kommer upp till ytan igen.

Hejdå.


our Lisbon


B.A.I.R.R.O

Nu slår frugan och jag kullerbytta ner till Atalaia 78 och myser i ett hörn på Carib bland våra favorittoner och älsklingsmelodier.


no title


The mothership calledIrri-jävla-terad

Irriterad på att jag inte kan snacka eller fatta detta jävla (men vackra) fittspråk!
Irriterad på att jag har halv-feber!
Irriterad på att jag hela tiden är sugen på kaffe!
Irriterad på att det är 769 grader ute. Men mulet!
Irriterad på att den jävla ikeabyrån tog 27 ljusår att bygga!
Irriterad på att jag är irriterad!


Imorgon ler vi mot solen igen. Eller regnet. Det spelar faktiskt ingen roll.
men skärpning va!!

Herrejesuskristus. "Ska bara ta en öl" förvandlas till "HEJ HEJ HEMSKT MYCKET MASSA PARTYFYLLO GGR 59!!" och innan man vet ordet av så sitter man i en taxi till Lux. Nej men hur gick detta till? Jo man springer in i brasilianska vänner. Blame it on Rio.

Lux. En omtalad party-oas med utsikt över floden och den värsta musiken sedan människan upptäckte melodier.
"Inte ens musik, bara ljud liksom", som snarkandes lilla bakis-Jönsson bredvid mig anser.
Men fan Lissabon, du får ta det lugnt med oss. Nu ska vi på rehab, för såhär kan man inte behandla sin stackars själ. OBRIGADO!

ATT det är så

Att vi dansar oss svettiga på Club Carib, att vi pratar spanska med Fabio- engelska finns inte i hans värld, att DJn får oss att vilja bosätta oss i hans högtalare, att det regnar niagara och vi vinkar av Josso på flygplatsen som 3 små mammor, att vi ska till IKEA och stoppa köttbullar i näsan imorgon, att vattnet tog slut så vi inte kunde duscha, att lilla Daphne Leon hade gos-maraton med Mille...

Att gay-guys gör allt så jävla mkt roligare.


nu gör vi Bairro Alto!!


lately

En Sara-tös har anlänt och bosatt sig i vårt fågelbo. Dom 3 musketörerna leker på playan, dregglar på skor och raggar jobb på hundrundorna medan den 4:e musketören tjänar dineros och lär sig saker på uni.
Busat med 1L's öl och självutlösaren
Jag och Sara blev lite väl glada på sockerdricka och var plötsligt DJs, bartenders, salsa dansare samt allmän party-personal och tog fanbilder med turister på baren runt hörnet
Mummsat vitlökskyckling tills vissa fick gravid-mage. Och ragg.
AC-tösen fyller år idag och vi firade med sång och paketer med massa mat i kl 05.30
PLAYA!
Vad gör ni?

RSS 2.0