London/Camping för Shewood 2009

Innan avgång l 04.30 hos mig, pigga som fan





På planet, jag var sämst på hänga gubbe




På plats i London, incheckade på hotellet och tar en shopping-lunchpaus på en underbar italiensk resturang bakom Oxford Street.



Vattenflaskan ser ut som en rysk vodkaflaska.




Restaurangen hade den sjukaste toaletten. seriöst.





Påväg till hotellet efter 7 timmars hardcore shopping.





 dagen efter, duchade och redo för en sväng på crawfrord street innan bussen mot Mansfield/Nottingham





Vi hittade var vi skall bo sen. Hyde Park Mansion på Transept Street. no doubt.




På Crawford Street hittade vi en Hästens affär och en svensk resturang. Vi letade egentligen efter den svenska affären Totally Swedish som säljer oändligt med svensk mat etc, för jag hade mega cravings efter ballerina kex, men vi fann den icke. attans.







Kedjedrack coffee frappuccinos i pinsamt kopiösa mängder.




Väntar på Matilda och Bells på Mansfield busstation








Töserna anlände, vi väntar på taxi till sherwood pines.




Vi anlände till sherwood pines forest park och taxi chauffören undrade om vi inte var kloka i huvudet som skulle av där kl 21.30, vi fick lura både honom och en parkvakt att vi skulle möta upp vänner där. Vi kånkade på våra feta resväskor som sulle checkas in dagen efter ända ner till koncertområdet där vi fick syn på en till parkvakt och kutade från honom ner för en grusväg. Sjukt patetiskt med tanke på att våra väskor låt som fan och han faktiskt såg oss. vi är så sämst. Sen när vi insåg att han faktiskt sett oss och stod uppe vid vägen och kollade på oss vände vi och gick dit. Han visade sig bara vara orolig för oss och vi förklarade att vi skulle vänta på ett gig och han visade oss bort till platsen där man skulle köa och allt. Fruktansvärt sjysst!! Han var superorolig över att vi inte hade tält, ficklampor eller nått och hämtade sin vaktkollega, en gammal gubbe. Vi tänkte nääää fanfanfan han kommer köra bort oss. Men han var supertrevlig och gav oss ett stot partytält att sova i, visade os var rörelsedetektor-lamporna satt och sa att vi kunde få te på morgonen. Dom var helt underbara!




Här satt vi och drack vindrinkar och skrev nr 1,2,3,4 på våra händer (könummrena, alla vill ju ha nr 1 på sin hand, därför fick vi alla nr 1-4).





Inne i partytältet, lekte lekar, drack vin å käkade chips.





På morgonen kom en skogsvakt och gav oss te.




ca 07.30, bäddat in oss i våra sovsäckar och väntar på resten av gänget. I bakgrunden ser ni mushroom village. charmig lekplats.




Här campade vi. finfint.




Resten av gänget anlände, inklusive ett par vilsna brudar som kommit kl 05.00 på morgonen efter oss men lagt sig nån helt annan stans ungefär en kilometer bort. fjortisar är allt bra söta ibland. pantade brudar.





Vi lekte.




Och firade midsommar. Engelsmännen tyckte vi var halv-cp som hade kvistar på huvudet och sjöng skumma sånger och dansade runt ett träd, och filmade massa.





Matilda i Malins fina sovsäcks-overall.




Runt 08.00 på koncertdagen la vi oss och köade i rätt ordning vid grindarna. Här ser ni sträckan vi rusade till scenen senare på kvällen under det hemska insläppet.





Frammåt eftermiddagen, inte långt till insläpp. kön växte sig lång.




Sherwood pines hade en koncert dagen innan oss, där folk vid insläpp gick lugnt och stilla med sina picknick korgar... Dom antog nog att McFly giget skulle bli likadant... stackars.... Dom hade aldrig gjort ett mcfly gig förut och hade ingen aning om vad dom hade framför sig. När security anlände på morgone och såg campingkön stelnade dom till och mummlade nått om förstärkning. Senare precis innan insläppet så försökte vi prata med vakterna som skulle öppna grindarna längst upp (en grind längst upp, med en liten grusväg ner mot biljett-rivet, sen lång  springtur över fältet bort mot scenen) och övertala dom om att vi nog är lite bättre medvetna om hur det kommer gå till när dörrarna öppnas och försöte verkligen få dom att inse att dom måste släppa in oss första 30 i grupper om typ 10 för annars kommer folk skada sig rejält. Dom tog oss absolut inte på allvar för 5 öre. När grindarna öppnades hade dom placerat ut ett par security snubbar som skulle agera som en mur för att få oss att gå ner på grusvägen mot biljetterna, dom hade även satt ut poliser i kanten. När dom öppnade släppte dom olyckligtvis alla på en gång och vakterna fick oss första att gå en bit, med resten av folket som en skenande buffelhjord bakom, vilket resulterade i total kaos och vakterna  blev hlt och hållet ned sprungna och fick kasta sig åt sidan typ. Massor av folk om plötsligt före oss pga detta och hysterin var total. Nere vid biljetterna vad det ännu mera kaos oh när vi äntligen fått dom rivna så stod där security utspridda på fältet för att ta tag i folk som sprang. Var som ett TVspel där man fick finta dom och springa sicksack, helt förfärligt. Jag sprang fortare än jag nånsin sprungit och sprang förbi så fruktansvärt mkt folk, med Kajsa tätt bakom mig. Det var utan tvekan det absolut hemskaste jag varit med om i mitt liv. Vi fick plats vid barrier rakt framför Danny med 2 steg åt vänster, våra drömplatser och var saliga av lycka hela kvällen. Matilda och Bella fick platser mellan Danny och Dougie och Malin och co fick platserna rakt framför Tom som dom velat. En mardrömsstart på en alldeles underbar koncert.

Bilderna från giget i nästa inlägg!

Later!

Kommentarer
Postat av: maddeli

hahaha tokigt det låter, jag har aldrig ens hört en mcfly låt, men dom måste ju va bra. Fan va ball, boyband hysteri XD det har man ju haft sin fair share of!

2009-06-25 @ 18:47:47
URL: http://maddeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0