det är över nuuu

Sista dagen idag, efter 5 år. Inget mera åka med Martin till jobbet, inget mera gå med Josso dit och planera framtid, ingen mera kodning, inget mer fladder som fastnar i maskiner, INGA MER MASKINER, inget mer BFM, ingen mer rast där uppe, ingen mer ipod i BHn, ingen mer borrgatan, inga mer postenkläder, inga mer skyddskor, ingen mer Monica, ingen mer dagligpost. Inga mer arbetskompisar. Äe fy. knarka antidepressivt


snell hest.

Mitt största problem at the moment är att mina inloggningsuppgifter inte ploppar upp automatiskt när jag loggar in här, utan jag måste själv varendalitengång skriva in "kim_hild@hotmailblablablabla" Och då inser ni genast hur bra mitt liv egentligen är va? va? Vad gör vi annars i livet? haha inte ett skit my friend, vi jobbar själen blodig (nu ska vi inte vara sånna, jag gillar det faktiskt) den enda nackdelen är att min lägenhet ser ut som en förort till Bangladesh, tvättade senast 1978 och har inte tid för en enda sekund umgänge. Alltså allvarligt talat så får man astma av att vistas här hemma.... MEN!! Vilken tur då att detta är min sista natt på jobbet ever då, VA?! Imorgon är sista jobbdagen helt och hållet och sen är jag ALLAS SLAV!!!11!!1111!!!! Jag kan umgås när ni vill, städa mitt i natten, vara allas jour-kompis! (nu vi ett djupt andetag och ignorerar separationsångesten. som äter mig innifrån. MEN IALLAFALL....)
(Rättstavnings grejen i datorn är en enda stor mindfuck. Stavas inte "imorgon" <--- så? Eller? Alltså..va?)
NU skall jag ut och schpringa min älsklings-runda! TJOFLÖJT!!!

15.00: åssåååå.............

........vaknar viiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
Detta spektakel firar vi med cappuccino goddamnit. 3 workdays kvar och panikångesten börjar lura i min yoghurt. Hurihelvete gör man när man inte jobbar? När man är liksom..... ledig bara? *köper tvångströja i förebyggande syfte* Fan alltså. Känner en utomjordiskt stor separationsångest när det gäller jobbet.
Hoppas Metro kommer och intervjuar mig om nått. Då kan jag säga att jag är "arbetslös".
HAHAHAHAHAHA!! älskar mitt liv. Och Josephines.

weekend, my love!

Watching a wittle bit of Friends och ligger inne med ett stycke ny hårfärg. Håret luktar fortfarande kemikalier, härligt. Syster och jag har spenderat hela långa helgen alldeles för oss själva med rygg-klieri, äggkokning, vår brittiska gud allsmäktiga Jamie Oliver på dumburken och träning (och shopping, men det låter vi inte samvetet få ta del av ännu, denial = wonderland). Vi går, vi springer, vi gör övningar. Hurtbullar: UNITE!! Sen att jag befinner mig i ett litet kvinnligt scenario som får mig att vilja spendera veckan i en konstant rinnande dusch KAN kanske få bli puttat en liten smula åt sidan, förnekelse som sagt. Och VARFÖR vill min dator rättstava "förnekelse"? Den vill även rättstava "ligger", "och" samt "rättstava"... Det stavas väl så? Eller har jag inte alla mina hästar i hagen? (Jag vet att man säger 'stallet', men jag föredrar att ha mina hästar i hagen, det är ju sommar och allt). Var har ni era hästar? Har ni även era indianer i vassen och ugglor i mossen? Eller befinner dom sig någon annanstans?
Joråsåatteee. Nu skall kimpolajnen kolla Friends, lukta på sitt knark-hår och drömma om Jamie Olivuuuhhr
.
(på den tiden när jag kom undan med en rosa bubbelgum-mysdress i sin helhet. oövervinneligt.)
.

jag vill vill vill (och ska ska ska)

Jag vill gå vilse bland gamla hus med grafitti. Jag vill höra fado från fönster jag inte ser. Jag vill pilla mig i naveln på ett torg med en marknad med tusen frukter. Jag vill äta en apelsin vid atlanten. Jag vill strosa runt i hatt och lyssna på danskaengelskaspanskakoreanska. Jag vill sitta på en bänk och lyssna på en gubbes livshistoria på portugisiska utan att fatta nått men ändå förstå. Jag vill springa upp och ner för ojämna trappor. Jag vill ha en främmande valuta i plånboken varje dag. Jag vill byta liksom ♥
.

and I told them they didn't understand life.


HEYA!

Jag heter Kim. Kanske. Jag bor i Malmö. Kanske. Jag är 24. Kanske. ALLTSÅ jag vet varken in eller ut, i min värld är uppåt neråt och höger är vänster och utåt är innåt. Natt jobb på natt jobb på natt jobb på natt jobb och sen...BADAAAA!!! MORGONJOBB!!! = mindfuck. Vi är alla un poco loco in times like these. Vi befinner oss på postterminalen sjutusenfemhundranittioelva ljusår av vår vakna tid och det hemska är att det inte ens känns hemskt. Det jobbiga är att man blir en smula (eller 79) störd i huvudet. Själva jobbet är bra. Konsekvenserna är bara underhållande, speciellt när ett tandläkarbesök känns som en stor minneslucka eller när man somnar mitt på sol-filten och dregglar ner halva gräsmattan i sömne. Det är kul-jul, ungefär som födelsedag och disneyland på samma gång. Så kul är det. Det är också kul att vi varje natt äter utomjordliga mängder godis och inhalerar kaffe som junkies för att gå igång som duracellkaniner på crack vid brevmaskinerna. Iz funny.
Vi somnar när du vaknar och vi älskar våra liv. För om en månad flyttar vi till värmen och kärleken. Och det gör inte du. Du får bara se fram emot din semester en gång om året. PUSS!

men hej.

It's been a minute since I've been in here.. har hängt inne på mellowinspiration.blogspot.com men saknar denna lilla pärlan. Har känt mig fängslad att bara skriva på svenska, velat förändra samt icke engelsktalande vänner som läser = nya bloggen. Har sen känt mig fängslad att bara skriva på engelska = tillbaka hit. Så nu blir det en salig blandning i denna igen. Nu är det ca en månad kvar tills vi flyttar till Portugal, och varenda liten förberedelse skall nog minsann kunna dokumenteras.

Let's smell the summer people!
RSS 2.0