Europe-tour: McFly in Amsterdam

Vi lämnade Zeeburg Camping tidigt den sista morgonen och åkte in till stan för att börja köa till McFly live i Paradiso, Amsterdam, 2 dygn innan giget. Vi var ensama på plats när vi kom dit. När vi förberedde oss att slå oss ner vid byggnaden blev vi ivägkörda av en vakt. Jahapp! Blev att sitta i bilen och sova hela natten. Halv-obekvämt och kvavt som fan. Mitt i natten behöve nån av oss öppna dörren för att få luft, och då gick bil-larmet igång för vi hade låst med nyckeln. ha ha idiot-tjejerna liksom. Dagen efter handlade vi lite och satte oss med picknicken på gatan utanför bilen. Folk undrarde... vi ignoredade.




Kajsa took a nap under the entire city of amsterdam.




Sen slog vi upp vårt lilla Mcfly-camp igen utanför byggnaden, för fler fans väntades under den sista natten och eftersom vi var nr 1-4 i kön ville vi starta den så tidigt som möjligt för att undvika missförstånd och liknande.




Underbara Claire mötte upp oss igen i Amsterdam, och vi käkade lite igen. Snubben i bakgrunden var en random dude som kom fram till oss och frågade vad man kunde göra i Stockholm, för han skulle dit snart. Han frågade även hur han skulle ta sig dit och om han behövde pass. Vi log nervöst och sa att ja.... han måste ha ett pass.. och undvek att fråga vad hans syfte med att åka till sthlm var...



På eftermiddagen kom plötsligt personal från arenan ut och frågade om vi köade till Mcfly imorgon och tyckte vi var jättecoola som campade ute, och tog foto på oss gav oss massa vattenflaskor, kakor, godis och äpplen. Hur söta som hellst!



Dom kom ut senare igen och sa att vi gärna inte skulle ligga på gatan mitt i Amsterdam, och gav oss små biljetter med nummerna 1-5 på som garanterade oss första plats i kön imorgon igen, och sa att vi skulle åka till ett hotell och sova. Helt ofattbart snälla. Dom delade även ut biljetter under natten till alla andra som kom och köade med, sammanlagt 50 biljetter delades ut. Vi hurrade och tog in på samma hotell vi skulle ha efter konserten.



Dagen efter åkte vi tillbax, blev halv-hatade av folk utan biljetter när vi gick före alla och la våra saker längst fram i kön, och tog en runda till killarnas hotell. Vi fick sedan veta att dom legat och sovit på sin turnébuss hela tiden, vilken stod parkerad utanför arenan där alla köade, idioter haha! så vi gick tillbax till kön och kollade om dom små grabbsen behagade vakna nån gång, och snart hoppade en trött Dougie ut ur bussen och spatserade mot taxin som stod och väntade utanför.



Och snart vaknade en halvdöd Danny, som halv-haltade mot taxin vrålandes "IM SOOOOO TIREEEEED"




Dom drog iväg, och vi misstänte att dom åkte till hotellet, så vi gick med snabba steg ditåt (utan en enda kotte som följde efter... redigt pantade människor i kön). Vi mötte dom utanför hotellet, men Tommy bad oss komma tillbaka för grabbarna behövde vila och fixa saker först. Vi tackade och gick tillbax senare.

Vi kom tillbax som sagt, och träffade dom fina grabbsen vid hotellet. Dom blev jätteglada över en grej vi bad dom göra (som jag skriver om i ett eget inlägg), och Harry blev så hopplöst exalterad att han sprang rundor och yrade, och glömde ta tillbax sin energidrycks-flaska som han bad mig hålla. Hans eget fel dock! Dom är så mysiga allihopa, och dom gav oss ett par fina 10 minuter av snack, skratt och ritande. Thanks guys!





hanging out with mr jones, förvirrad men underbar snubbe



Tillbax i kön, utmattade av glädje och hunger. Kajsa blev en smula trött och gosade ner sig i Bellas knä













Well that's attractive dan..






Denna turnén hade grabbarna lite överraskningar, på vissa gig spelades akustiska versioner av 3 gammla låtar. Vi har alltid drömt om att höra Not alone och Too close for comfort live akustiskt då vi missade Motion in the Ocean och Wonderland turneerna, for dom spelas inte på gig längre nu. Vi fick höra nu att JUST dom 2 låtarna (plus I'll be OK) spelats akustiskt på 2 andra gig på denna tunén som vi inte var på, och flippade ur! vad är oddsen att just dom låtarna vi drömt om att höra spelas nu, av alla låtar dom har! helt sick, helt jävla sick. vi skrek som cp när pallarna ställdes fram, och matilda och jag började storböla av lycka när låtarna spelades, helt okontrollerbart! Tom och Danny ensama på scen med varsin guitar. magi.






"give us the cheesiest smile"




Förvirrade killar haha







Spela guitar igen. lät förjävligt




Efter giget, en otroligt vacker venue




Grabbarnas kameraman är hur underbar som hellst, och hälsade på tjejerna som sov ute (när vi sov inne i bilen) i Köln och snackade med dom och filmade lite till turné-dokumentär material. nder insläppet i Köln sen så kände han igen att vi varit där längst och sa det till vakterna som ordnade så vi verkligen kom in först. Underbar kille! Han skulle egentligen inte till Amsterdam, men blev ditkallad endå och vi blev jätteglada att se honom. Hängde med honom utanför efter giget i Amsterdam och han är verkligen helt underbar (ja jag är kär, låt mig va haha). Han filmade oss när vi sa massa saker till grabbarna framför kameran (jag och bella sjöng thank u for the music, fett bra, vi är talanger) och tackade dom etc. Saknar dig Keith! (som egentligen hette Kein fick vi veta sen, men jag vägrar inse det) Ses på nästa gig iaf!

Dagen efter var det hemgång och sorgliga farväl till diverse underbara tjejer. Miss you all!!

 


Kommentarer
Postat av: Malin -Nån slags verklighet

Sv: Kan verkligen tänka mig att det är värt vartenda öre. Så nästa gång kanske...hoppas på det! Supersnygga bilder du har fått, jag är mäkta avundsjuk :O



Förresten vilken fin idé med tatueringarna, verkligen!

2009-09-25 @ 16:12:23
URL: http://mgustafson.blogg.se/
Postat av: mirre

Fyfan vad underbart ni måste ha haft det! kan själv sätta mig in i din situation. Att få vara så nära bandet måste kännas magiskt. Tokio Hotel är en helt annan värld, tyvärr. Det skulle aldrig hända att man stod själv med dem utanför deras hotell och fick ett hjärta i nacken ritat av nån av dem. Satan vad de måste ha kännts bra? Klart du ska vara lycklig!! U go girl, gillar människor (som du sa) med sån passion att man reser för sitt favoritband! :)

2009-10-01 @ 00:26:25
URL: http://mtv.se/mirre
Postat av: Pauliina

Ohhh va grymt, jag hade också velat se mcfly, dom gör grymt bra musik :)

2009-10-01 @ 14:07:44
URL: http://pauliina22.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Älskar Dougies nya bas! Så jävla fin!(:

2009-10-16 @ 17:18:30
URL: http://rimh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0