yes


men vad är det nuuu?!

men va i helvete e de som är fel med videos nudå? varför läggs inte videon ut i inlägget? ser ut som där är nya knappar för "uppdatera" i html-rutan, men videon läggs inte ut i inlägget när man har uppdaterat.
hjälp mig innan jag river ut mina ögon och kastar dom på någon. kaythanxbye.

men vafan

GUUUUUUUD vad jag är trött på alla stora bloggare som hela tiden skall förklara sig i alla situationer. "Förlåt att jag inte uppdaterat idag, men det är så att...", "ni tycker att jag har för lite smink på mig till vardags, men det är bara för att...", "alltså anledningen till att..."

KÄFT!

Ni får väl uppdatera när ni vill! Ni får väl har hur mkt/lite smink ni vill när fan ni vill! åååh sluta försvara er och förklara allt, det är ju förfan er egen blogg, ni gör exakt vad ni vill och har ingen skyldighet att förklara någonting!

fan alltså people.

home is where the heart is.

Om 14 dagar kommer världens underbaraste älsklingsflickor ner till skåne, och om 18 dagar ser vi våra fina grabbar igen i Köln och sedan Amsterdam! Heaven är nära nu och jag får magknip av lycka. Euro-roadtrip baby!!
Finns inget, inget bättre än att ha the barriers i magen med tusentals lyckliga fans bakom sig och sitt hjärtas inspiration framför sig. Önskar av hela mitt hjärta att alla får chans att finna sann passion i musik någon gång i sitt liv.

Thank you for the music.

(känner ni igen Dan's tshirt tjejer?)


(tagna från mcflyforum)

Mcfly live:
England, Bournemouth 15/11- 2008
London, Wembley Arena 27/11- 2008
London, Hammersmith 1/5- 2009
England, Southend 2/5- 2009
England, Sherwood 20/6- 2009
Tyskland, Köln 15/9- 2009
Holland, Amsterdam 21/9- 2009

crandell.

......

and we will respect his dancemoves.


Tror det var några fler än mig och Malin som läste Dougies tweet som "eurovision" och häpnades en stund innan sanningen framgick. Sen kan man kanske undra hur häpen man egentligen blivit om det faktiskt stått eurovision, och allt vad det inneburit på gigen.. lill-dougs gör det svårt för oss att faktiskt bli förvånade.Tänker på lilla bloggaren Kenza som nu är nere i Köln för att uppleva sin version av magi. Om 14 dagar åker vi ner till vad som kanske kan komma att bli exakt samma lokal för att uppleva vår version. Är spänd på att läsa om allt sen i hennes blogg. Hoppas tösen överlever.. vad jag hört så verkar man behöva typ skottsäker väst på Tokio Hotel gig. På Mcfly gig behöver man bara ha skin på näsan och en jävla kondition. Sicka skräckhistorier jag hört om TH spelningar med nålar i ryggar och grejjer! AJA, nu ska vi inte dra förhastade slutsatser - finns alltid sjuka fans på alla gig (har vi insett på egen hand).

Later!

update.


Jävligt OK.


Jävligt OK.

Jävligt OK.

'
INTE OK!!!! varför pottfrilla...varför?


MENVAIHELVETE..?

Handbok? JA TJENA! Om denna boken är först ut i kursen hoppar jag av. sexhundranittio kronor?! Det är fan en t/r biljett till London.

Fuckers.


and they all smiled happily. with dreamy eyes.

one löööv, one laaaajf

Bakar äpplepaj. Ja. Äpplepaj. VAD? Bringing out the housewife in me. Gottgör för det faktum att jag aldrig ska skaffa ungar. Då får man baka skitmycket paj och ha många hundar istället. Och följa efter Mcfly på turné. Uppenbarligen..

KOMMER STRAX!


ok here's the deal

jag brukar inte försvara saker jag gillar för jag skiter blanka fan i vad andra människor tycker. och jag kommer inte försvara mcfly nu heller för folk får väl tycka vad dom vill, berör mig inte nånstans. men jag skall med glädje bidra med en liten grund, så kan folk sedan tycka saker utefter sanningen och basic facts istället. aint tryin' to convert anybody. ger er bara skinn på benen. om inget annat så är det jävligt kul.

Pojkband?
Boy band refers to a type of pop or R&B music group featuring several young male singers. The members are generally expected to perform as dancers as well, often executing highly choreographed sequences to their own music. Although there are no distinct traits defining a boy band, one could label a band a "boy band" for following mainstream music trends, changing their appearances to adapt to new fashion trends, having elaborate dance moves, and performing elaborate shows.

Jaha okej...

Mcfly?
- pop/punk/rock
- alla spelar sitt eget instrument
- dansar? HAHAHAHAHAHAHHAA. ÅH GUD.
- maintream? ööh...njaääe spelas inte i sverige...eller nått land i näheten
- följer  musiktrender? Nja, dom har sitt egena skivbolag, så nått bossigt bolag styr inte över dom på nått sätt, och jag tror inte dom vet vad trender är anyways...

Ska vi ta och jämföra lite musik nudå? Vi tar Nsync (no offence, dom var grymma i sin genre) och Mcfly.

Nsync: 

Early Mcfly:
Late Mcfly:

 
 


Ska vi ta lite live med?

Nsync:
Mcfly:
Fast 40 sek in i denna live videon så är dom väl pojkband endå!

KAYTHAXBYE.

psykfall.

ni är psykfall.


19 days.


Grattis mig!!

Jaa, grattis mig som fyller år idag. Grattis va? GRATTIS!Grrrrrrrrrrrr....attis!


oh, boy.


Well Tomseloms, vi må höja ett ögonbryn, men mest av allt drar vi en suck och ler för oss själva.

Ligger och äter morgongröten och letar frenetiskt efter en hatt! Måste ha en beige hatt med svart band. Den får vara svart med om den vill. Men hellst inte.

put on a mask and hide from the world. just for a little while. for fun

meeeeeeeenDet faktum att jag inte bor i England nu får mig att vilja vända utåin på mig själv. fuckfuckfuckfuck.


kaka..?

Vet ni vad jag ogillar? Folk som säger chokladkaka till vanlig choklad tex Lindt, Marabou etc. Det låter förjävligt!Chokladkaka låter som en liten nybakad kaka som farmor lagat till sina barnbarn på sommarlovet.

.

Nu går det visst utför igen.

Bloggpaus.

Hej

prissmart kan dra åt helvete 20 ggr om. Kajsa har fortfarande inte fått sin lön och hon är skyldig mig pengar. Hur svårt ska det få lov att vara? Nu får jag leva på INGETING en vecka. Hör ni? Ingen mat inga pengar. Bra jobbat, bra där.

Fuckers.

nattnatt lilla kines-vovven


förstaklassig HUMOR!


åh gumman. you're killing me. you're killing me dead. årets tjej. utan tvekan. detta är svensk humor när den är som bäst.ugh

fan vad alla är gay. ni är så mesiga att jag mår illa.


KRÄK!

heyaa

Vaknar upp till de ljuva tonerna av ingenting. Klockan är 09.53, hurra! Igår vaknade vi kl 12.00, inte OK;  hjärnan kändes som jello. Såg The Holiday 3,5 ggr inatt, den DVD:n är en sådan som spelas om automatiskt tills man stänger av den. Härligt, Iris kom över Jasper och Amandra kunde gråta till slut..igen..och igen och igen. Matt from Aussie addar mig på msn och säger att han är ny på Twitter. Jag säger att det är trevligt för honom, men att endast vänner får infinna sig på min msn-lista. Han tackar för sig och är sedan blockad. Bäst så.

Gjorde en mystisk latte nyss. Gick loss på varenda krydda i skafferiet tills jag fick till det och sitter nu med en latte med uppkokad och vispad mjölk, kardemumma, kanel och en nypa socker. Det ska' va' gött och leva annars kan det kvitta.


Later!

nä jag kollade inte nyss på Night at the Museum IGEN för att Friday Night med Mcfly spelas i eftertexten.
when doors open

Jag är skitnervös inför koncert-insläppen. Kommer må illa enda tills det är dax. I kid you not. Det är bland det värsta som finns, nerverna hoppar ur skinnet och adrenalinet fullkomligt sprutar ut ur öronen. Mcfly fans är som värst i könummrena typ 1-60, när alla vill trängas och slåss för kung och fosterland om platserna vid barrier. Tänk er ungefär en skenande buffelhjord. Security får skumma ideer för sig, folk är redo att mörda, man hittar inte rätt, där är bommar och skit i vägen som man måste ducka under (och slå huvudet halvt medvetslöst i), man springer 1 km över grusvägar och ängar med skrikande galna mongon efter sig. jagskämtarinte. det är pain.

Vart var jag under denna spelning? va? VA?
everybody's having fun to the sound of love

 
Det är en sån dag idag. Tvätt, disk, rump-övningar. You know the story. So, what's new? INGET. Snart är det malmöfestival och jag skall hållammigundansåjävlamkt. Kids som springer rundor med mammas cigaretter och pappas vinflaska och våldtäcktsmännen förökar sig i alla buskar. Neeh, jag ska sitta hemma å spela tetris hela veckan. Och dricka latte med dan-dan the man. Bäst så.


just so u know

Överlämnat mina inloggningsuppgifter i forumet till Matilda.. så om nån mcfly-boardie får sjuka medelanden eller möjligtvis porrbilder av mig så är det med största sannolikhet hon. Kay thanx bye.


they think we waste our lives but they're wrong. Wouldn't you like to come with me? Surfin' the sun as it starts to rise.


 

Vi ses om en månad


spending time. getting better.

nya killen.


Finaste gosigaste Jacke, 9 månader. Välkommen till familjen Hild vännen.


.


vi är normala här.VAD VILL VI?!

Orkar inte. really.
myspace.com/vagabondbllallaaaa


var är alla? åh.
40 days and 40 nights

Åh jag dör. Har hysteriskt utbrott på msn med Bella. Vi hittar så jävla grymma campingar och allt löser sig så sjukt bra! uuuugh!!! Önskar resten av flickorna kunde åka med på roadtripen, men see you when we get there, in 40 days.

Love.


åh tom. snälla överlev.

ÅH TOM! Du är så smidigt ditt jävla spånhuvud. Säga vart du åkte på semester... Nu kommer ni dö av dom galna fanatiska fansen och JAG KOMMER INTE PÅ DIN BEGRAVNING. sådeså.

I do love you, but you're such a pain sometimes. Giovanna should know better too.

D.J.


ohwell

Inatt var jag aupair hos Hitler. Han bodde i ett slott och liknade Bruce Willis. Jag hade fest när han var borta och var konstant rädd att han skulle döda mig.

Där ser man.


mania.

Om 40 dagar tar vi bilen och kastar oss ner i Europa i 10 dagar med extra minneskort och laddade batterier. Mcfly ger sig ut på turné och vi är mer än beredda.
The greatest musicians to ever walk this planet.
We'll be behind your every tune until the day we die.

heya.


peek-a-boo


Vad i helvete är det som pågår? Ingen fattar ett endaste jävla skit och jag orkar inte bry mig om att förklara, inte ska man få vara normal en endaste dag utan att allt ska brista totalt. Va där dethär för jävla schitzofrena känslor? När? När? För jag orkar inte mer. När du pratar med mig på msn så sitter jag i andra änden och storgråter, när du smsar å frågar "vad som händer ikväll" så ligger jag i fosterställning med ryggen mot mobilen och ignorerar världen.


Jag blir uppäten. Åt helvete med allt.

sweet, sweet..

Helvete vad den lönen rusade iväg. Får man inte festa lite, och inhandla klackar? förihelvete. give me a break.Islatte och skit. Ge mig höst.

at night time. u wonder.


RSS 2.0